Skocz do zawartości

[amortyzator] Pomocy w zakupie potrzebuje .

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zawsze powtarzam, jeśli Recon to tylko Gold (lub odpowiedniki) z tłumikiem MC. To pracuje bardzo ładnie. Silver TK nie jest wart swoich pieniędzy.

A z propozycji: R7 > Epicon > Marathon.

Marathon na końcu ? ..... kurcze myślałem że marzocchi to dobra firma i ten marathon r będzie po r7 ...................... czyżby znów dopłacało się za markę nie za bebechy ?

ja polecam Epicona!

Jestem z niego bardzo zadowolony. Po 1 jest to amor z powietrzną amortyzacja i olejowym tłumieniem wiec twardość/miękkość możesz sobie dobrać wręcz idealnie pod swoją wage i swoje potrzeby za pomocą pompki. Po 2 posiada regulacje tłumienia powortu (moim zdaniem funkcja dla wymagających). Po 3 jest dość lekki, a jednocześnie ma b. wytrzymałe golenie. Po 4 jest tani.

Jeśli chodzi o marke to rzeczywiście nie cieszy sie nejlepszą opnią, ale ja osobiście wolałbym kupić najlepszy produkt groszej firmy niż najgorszy produkt lepszej firmy.

Sądze że jak dobrze poszukasz to za 600 kupisz Epicona RLD z blokadam przy kierownicy i pompką w komplecie i będzie to bardzo dobry amor.

Ja kupiłem epicona RLD na 520 zł

A tak właściwie można dostać R7 w cenie do 600 zł O.o?

No najwidoczniej tak ... :woot: R7 i marathon przeszedł mi koło nosa bo się aukcje pokończyły ale zapewne wystawi raz jeszcze . Sam już nie wiem ..... Epicon czy marathon .... a ty co byś doradził ? :starwars:

Kiedyś marathon i pochodne był najwyższym modelem od marcoka. Z tego co teraz widzę na stronie gregorio, to jest średnia półka, żeby nie powiedzieć jeden z niższych modeli. Pamiętaj także, że marcoka teraz produkuje suntour, a epicon jest prawie najwyższym modelem od nich. Ja na Twoim miejscu brałbym epicona.

• Mod Team
Od XCRa lepiej pracuje już xc28 od rockshoxa.

Ja nie wątpię ze lepiej pracuje jak sie trafi ze sprężyną ale taka cena ... za tyle można mieć kilka klas wyższy o pół kilograma lżejszy widelec ... wiec jaki sens go kupować i mieć lepszego XCRa ?:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...