nikhajd Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Od wielu lat rower i kolarstwo to moja wielka pasja. Mam dosyć spore doświadczenie jeśli chodzi o tematykę kolarstwa i serwisowania. Większość defektów w miarę możliwości naprawiałem sam , w zasadzie było to tylko ograniczone posiadaniem odpowiednich narzędzi. Jestem na bieżąco z nowinkami sprzętowymi i tematyką rowerową . Moj e-mail to nikhajd@wp.pl Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 29 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Szukasz pracy w konkretnym mieście to powinieneś umieścic to w tytule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikhajd Napisano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Przepraszam Szukam pracy w krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 29 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 wpisałam i zapoznaj się proszę z zasadami pisania tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi