Pwmichu Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Co do kominów to miesiąc temu kupiłem Berghausa http://allegro.pl/ochraniacz-komin-czapka-berghaus-spectrum-i2794562395.html i powiem tyle, że w ogóle go nie ściągam, albo jest na szyi albo na głowie, sprawuje się rewelacyjnie. Ani za ciepło ani zimno. Wart każdej złotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarabl Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Polecam Under armour coldgear naprawde rewelacja poprzednio uzywałem crafta zero i różnica naprawdę odczuwalna na korzyść UA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MakG Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Polecam Under armour coldgear naprawde rewelacja poprzednio uzywałem crafta zero i różnica naprawdę odczuwalna na korzyść UA Under Armour EVO ColdGear to mój pierwszy nabytek z odzieży termoaktywnej i jestem bardzo zadowolony, także też polecam. Minus tylko taki, że w Polsce UA jest mało popularny i może być problem ze znalezieniem sklepu, gdzie można samemu przymierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aiki Napisano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Under Armour EVO ColdGear to mój pierwszy nabytek z odzieży termoaktywnej i jestem bardzo zadowolony, także też polecam. Minus tylko taki, że w Polsce UA jest mało popularny i może być problem ze znalezieniem sklepu, gdzie można samemu przymierzyć. W sobotę w Krakowie kupiłem - mogłem przymierzyć, troche inny model - koszulkę termoaktywną Under Armour ColdGear Mock. Od razu wyszedłem w tym ze sklepu, a do tego mrozu jeszcze nie jestem przyzwyczajony, no i rzeczywiście jest ciepła. Zobaczymy jak będzie na nartach przy -20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokowks Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 czy po koszulke termoaktywna mozna ubrac obcisly i dobrze dopasowana 'bokserke' termoaktywna i te wsyztskie zasady funckjowania tej bielizny termoaktywnej zostana zachowane? na to idzie dosyc cienki polar i na to kurtka wiatrowka climaproof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 A można jeść płatki śniadaniowe na kolację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Osobiście polecam bieliznę Haster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokowks Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 A można jeść płatki śniadaniowe na kolację? naprawde błyskotliwa odpowiedz internetowy cwaniaczku ... ps. nie ma czegoś takiego jak 'płatki śniadaniowe' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ja dziś zamawiam ciuchy z tego sklepu http://attiq.net/. Ubrania dobrze wyglądają poza tym trzeba wspierać rodzimą produkcję @@kokowks, "Płatki śniadaniowe - produkt żywnościowy zbożowy, spożywany na śniadanie. Zwykle płatki spożywa się na zimno lub na gorąco z mlekiem albo z jogurtem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 ja mam 2 czapki z attiq i moge smialo polecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Zastanowiłbym się nad kupnem brubecka ale w wersji merino, a może nawet thermo. Ostatnio byliśmy na babiej gdzie temperatura zeszła do ok.- 20C. Miałem bluzę thermo na nią polar i spokojnie dawało to radę. Więc extreme merino Może się okazać za ciepłą odzieżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1978 Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Zastanowiłbym się nad kupnem brubecka ale w wersji merino, a może nawet thermo. Ostatnio byliśmy na babiej gdzie temperatura zeszła do ok.- 20C. Miałem bluzę thermo na nią polar i spokojnie dawało to radę. Więc extreme merino Może się okazać za ciepłą odzieżą. Nie jest za ciepła mam taką exrtreme i jest taka akuratna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Darku wszystko też zależy czy ktoś jest zmarzluchem czy wręcz odwrotnie. Ja jestem raczej z tych gorących chłopaków , dlatego mi w extreme merino i jeździe na rowerze obawiam się, że mogłoby być za ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.