Skocz do zawartości

[Odzież]Bielizna Termoaktywna jaką wybrać dla temp. +10 do -10

Darek1978

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam Under armour coldgear naprawde rewelacja poprzednio uzywałem crafta zero i różnica naprawdę odczuwalna na korzyść UA

Under Armour EVO ColdGear to mój pierwszy nabytek z odzieży termoaktywnej i jestem bardzo zadowolony, także też polecam. Minus tylko taki, że w Polsce UA jest mało popularny i może być problem ze znalezieniem sklepu, gdzie można samemu przymierzyć.

Under Armour EVO ColdGear to mój pierwszy nabytek z odzieży termoaktywnej i jestem bardzo zadowolony, także też polecam. Minus tylko taki, że w Polsce UA jest mało popularny i może być problem ze znalezieniem sklepu, gdzie można samemu przymierzyć.

W sobotę w Krakowie kupiłem - mogłem przymierzyć, troche inny model - koszulkę termoaktywną Under Armour ColdGear Mock. Od razu wyszedłem w tym ze sklepu, a do tego mrozu jeszcze nie jestem przyzwyczajony, no i rzeczywiście jest ciepła. Zobaczymy jak będzie na nartach przy -20.

Ja dziś zamawiam ciuchy z tego sklepu http://attiq.net/. Ubrania dobrze wyglądają poza tym trzeba wspierać rodzimą produkcję ;)

@@kokowks, "Płatki śniadaniowe - produkt żywnościowy zbożowy, spożywany na śniadanie. Zwykle płatki spożywa się na zimno lub na gorąco z mlekiem albo z jogurtem..."

• Mod Team

Zastanowiłbym się nad kupnem brubecka ale w wersji merino, a może nawet thermo. Ostatnio byliśmy na babiej gdzie temperatura zeszła do ok.- 20C. Miałem bluzę thermo na nią polar i spokojnie dawało to radę. Więc extreme merino Może się okazać za ciepłą odzieżą.

Zastanowiłbym się nad kupnem brubecka ale w wersji merino, a może nawet thermo. Ostatnio byliśmy na babiej gdzie temperatura zeszła do ok.- 20C. Miałem bluzę thermo na nią polar i spokojnie dawało to radę. Więc extreme merino Może się okazać za ciepłą odzieżą.

Nie jest za ciepła mam taką exrtreme i jest taka akuratna:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...