Silver400 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Witam, zamierzam odbyć podróż jak w temacie. Mój problem polega na nie znajomości trasy. Bynajmniej nie mówie o jeździe autem ale o trasie rowerowej. Wiem jak dojechać w komfortowych warunkach z tychów do pszczyny i dalej aż do goczałkowic ale co dalej ? Wiadomo że nie chce jechać żadną dwupasmówką, optymalnie to przez typowie wiejskie drogi, lasy i osiedla. Jechał ktoś coś podobnego ? Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi.
biker90 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 My mniej więcej tak jeździmy do BB: http://skroc.pl/9c02 Może ci to pomoże, trasa niezbyt ruchliwa, może kawałkiem już w BB samym, ale głównie bez ruchu udaje się większego jechać
Silver400 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 Własnie o coś takiego mi chodziło dziekuje bardzo.
Dromik Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Trasa z Goczałkowic do Bielska którą zawsze jeżdżę (mieszkam w tej okolicy od urodzenia i jak dla mnie to najprostsza wersja). Można też uniknąć tej drogi od Tesco do samego Bielska, ale trzeba troszkę pokręcić od ronda w Komorowicach.
biker90 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 To co podałem to leci tam szlak, a w samym BB wbijasz się na ścieżkę rowerową więc to najlepsza opcja. Dromik jak byś popatrzył na linka, którego dałem to byś o jakimś rondzie nie gadał, bo jedno jest tylko za mostem na S1 i tyle
Dromik Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Moja wypowiedź dotyczyła własnej propozycji, ale oczywiście zapomniałem dodać linku Przepraszam za zamieszanie i już podsyłam http://www.bikemap.net/route/1916039
mrkura Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisz PW to dam Ci fajną trasę Tychy - Pszczyna ( kolego biker90 dał pszczyna - beskid).
biker90 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 mkura ale autor tematu napisał, że wie jak dojechać do Goczałkowic w komfortowych więc tylko odcinek Goczałkowice-BB podałem. A z Tychów to możesz lecieć albo czerwonym szlakiem lub niebieskim od Paprocan, dobrze oznakowane są te szlaki więc bez problemu trafisz!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.