ammisiek Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Siema. Jestem nowym posiadaczem nowej starej reby (sl 2010r.) i jak już niektórzy z was zauważyli sieje lekki spam w tym dziale ale zapewniam was, ze to przejściowe . Do rzeczy. Mam na obydwu goleniach 2 małe ryski. Na jednej właściwie nie udało mi się zrobić zdjęcia, lecz jest ona lekko wyczuwalna pod paznokciem. Natomiast druga prezentuje się tak: http://imageshack.us/photo/my-images/805/20121126225242.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/198/20121126225308.jpg/ Nie wiem na ile to poważne. Po zakupie amorek był na przeglądzie i serwisie i dowiedziałem się, że to nówka sztuka praktycznie. Wcześniej nie widziałem tych rysek. Macie jakieś pomysły co z tym fantem zrobić? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Gdzie pytanie ?? Chwalisz się że masz aparat czy jak ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 omg sorki ale wkleiłem link i już się pospieszyłem . Moje pytanie brzmi jak bardzo poważne mogą być takiego typu ryski. Zaraz po zakupie amorek był na przeglądzie oraz został poddany serwisowi. Serwisant powiedział mi, że w środku to praktycznie nówka sztuka. ryski zauwarzyłem dopiero dzisiaj i nie ukrywam, że troche mnie to martwi. Można jakoś zaradzić temu aby dalej się nie pogłębiało (rysy nie są głębokie aż do metalu). odchyliłem też uszczelki i nie widać tam żadnego paprocha, który mógłby być za to odpowiedzialny. Olać sprawe i cieszyć się jazdą czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Nie wygląda to źle. Jeżeli już tak bardzo chcesz coś zrobić, możesz delikatnie (ale poważnie, bardzo, bardzo delikatnie) przetrzeć te rysy papierem wodnym 1800 lub 2000, by wygładzić ich krawędzie. Poza tym nie zawracaj sobie głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja bym to nawet jak juz papierem 4000 robił. ale ogólnie bym tego nie ruszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Jezdzij, jak bebechy w porzadku to kiedys podmienisz gorne golenie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No ok dzięki uspokoiliście mnie:). Temat chyba do zamknięcia. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auditore Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Jezdzij, jak bebechy w porzadku to kiedys podmienisz gorne golenie i tyle No tak, oczywiście, tylko nie wiem czy wiesz ile kosztują nowe golenie górne wraz z koroną i rurą sterową do Reby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 a po co kupować nowe? czasami ludziom padają tłumiki / golenie dolne / cokolwiek i wyprzedają całą resztę na części... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.