patryk39871 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Witam mam takie pytanie czy opłaca się wydawać 2699 na Unibike Underground Zone II ponieważ go zamierzam kupić na nowy sezon i jakiej firmy on jest chiny czy jakaś inna dobra firma proszę o wasze opinie na jego temat .Czekam na odpowiedź. P.S Piszę do was ponieważ przeszukałem strony i nic nie znalazłem na ten temat na który piszę.
made07 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 no jest firmy unibike, a produkcja unibika jest chyba w chinach, ale nie ejstem pewny. Jesli chodzi o cene to na pewno taniej bedzie wyrwać jakies model 2012, bo cena jaką podałeś dotyczy 2013. Ogolnie co to rowerku to jest on całkiem spoko, łatwo go przerobić sam miałem w niego wchodzić ale stwierdziłem ze coś poskładam:)
Rulez Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Nic nie znalazłeś ? a to : UNIBIKE 2012 - NAJLEPSZE ROWERY BYDGOSZCZ Wiem, że Chińczycy kopiują u siebie całe miasta europejskie ale Bydgoszczy jeszcze nie skopiowali ...
szmeli Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Pracuje w Unibike i to nie w Chinach :-) tylkow Bydgoszczy... Rower poleca!
patryk39871 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 dzięki wam teraz będę sie w nowym sezonie przymierzał do zakupi zone 2 A tak wogóle to rama jest dobra czy słaba i mało wytrzymała a czy w rojaxie są dobre rowery bo włśnie tam widziałem zone 2 i kolega mi mówił że tam sie rowery sypią jak się kupi. P.S Przepraszam że pisze znowu ale to już ostatnie pytanie. A czy w Bydgoszczu to są dobre rowery mam na myśli zone 2 czy to jest dobry rower czekam na odp. Z góry dzięki
szmeli Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 W Bydgoszczy na Przemysłowej jest salon można się przejechać i wypróbować. Z tego co wiem nie było reklamacji na andergrounda :-)
szmeli Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 osobiście polecam ale niech ktoś jeszcze się wypowie...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.