lucass3 Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 http://esklep.intersport.pl/pl/product/70948/bielizna-craft-warm-crewneck-1900257- Jakieś opinie na temat takie koszulki? Najbardziej przekonywuje mnie ta przecena która jest znaczna , nawet na allegro wychodzi drożej nie mówiąc o innych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ogólnie craft to bardzo dobra firma. Można powiedzieć, że jedna z najlepszych, produkujących ubiór sportowy. Jakbyś popatrzał np. na biegi narciarskie lub inna dyscyplinę zimową to praktycznie na każdym banerze reklamowym jest firma CRAFT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jowel Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Generalnie za tą cenę można znaleźć więcej, chociażby Bruebeck też dobre, za mniej niż ta nieprzeceniona można już coś z merino znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ogólnie craft to bardzo dobra firma. Można powiedzieć, że jedna z najlepszych, produkujących ubiór sportowy. Jakbyś popatrzał np. na biegi narciarskie lub inna dyscyplinę zimową to praktycznie na każdym banerze reklamowym jest firma CRAFT Ilość banerów reklamowych i stopień nahalności reklamowej nie stanowi o niczym poza jednym - dużych nakładach danej firmy na reklamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ilość banerów reklamowych i stopień nahalności reklamowej nie stanowi o niczym poza jednym - dużych nakładach danej firmy na reklamę. To nie patrz na banery, a popatrz na to co ma na sobie czołówka narciarska (i nie tylko narciarska). Zobaczysz, że wielu z nich używa właśnie "ciuchów" Crafta. Sam z czystym sumieniem mogę polecić serię Craft Pro Zero. -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja nie patrzę na banery - odniosłem się jedynie do tego co napisał kolega. Co do samego produktu - denerwuje mnie mizerna informacja o nim - czy to na stronie czy na metce. Przy zakupie lubię choć trochę dowiedzieć się co kupuję - craft oferuje pod tym względem bardzo niewiele co dla mnie go skreśla. Kupując np przeciwdeszczówkę chciałbym wiedzieć jakie parametry ma materiał z którego jest wykonana. Bo "świetna oddychalność" to rzecz względna A co do tego co nosi "elyta" - moje doświadczenia w styczności ze sporą ilością takich promowanych produktów są najczęściej odmienne od prezentowanych cech, więc osobiście jestem sceptyczny. Oczywiście nie bronię nikomu sugerować się reklamą, znanymi twarzami czy czymkolwiek innym, każdy podejmuje decyzję w inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jowel Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Też uważam, że patrzenie na to co używają zawodowcy jest śrtednią informacją, bo oni po prostu noszą to, co im sponsorują, co nie oznacza, że jest to najlepszy dostępny sprzęt i nie oznacza, że oni go wybrali. Czysty marketing, żeby ludzie myśleli "on jest zajefajnyi nosi gacie X, więc gacie X muszą być zajefajne, kupię sobie takie i też będę zajefajny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.