Skocz do zawartości

[Lublin] ciekawe trasy

pawcio84

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

Fajny Las w Stasinie jest , Zalew Zemborzycki , Wojciechów i okolice ( fajne przewyższenia ) Lasów dużo w okolicach Chodla mamy również .

Warto samemu się zorientować , wyjechać na spontanie , ja zazwyczaj znajduje w ten sposób ciekawe miejsca ;)

Ostatnio wyrzuciło mnie pod pomnik UFO w Emilcinie , ale się zdziwiłem !

Pozdrawiam

• 5 tygodni później...

Nic się nie zmieniło na lepsze, dlatego tamtędy się nie poruszam ;)

Moją trasą jezdzi bardzo mało ludzi a kawałkami to chyba tylko ja. Zaczyna się na polach w okolicach abramowic-przez las do grobu partyzanta- stawy w prawiednikach-las okło nowin do mostku na ciemiędze- ciemięgą do bystrzycy- rzeką powrót do miejscówki paintbalowej w okolicach roślinnej-lasem do zapory- przeskakujemy za tory i do ulicy stary gaj i starym lasem do okolic bursztynowej i potem zjazd do stadniny .. Potem jak będę miał czas to może dodam jakąś poglądową (mniej więcej) grafikę.

01.05

Dzisaj wybrałem się na moje "kółko".

1) Mostek na Ciemiędze w rozsypce, ledwo się trzyma.

2) Za mostkiem nie da się pojechać w prawo wzdłuż rzeki, ze względu na wysoki stan wody około 50m ścieżki jest zalane. W związku z tym trzeba pojechać prosto do drogi w Krężnicy (około 200m) a potem w prawo w ul Marzanny do mostu na Bystrzycy.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a064c5a36a1b44c.html

Jedno z bardziej urokliwych miejsc-mostek na Ciemiędze.

• 2 tygodnie później...

Przepraszam wszystkich bardzo zrobiłem duży błąd, z zapędzenia pomyliłem nazwy rzek. Chodziło cały czas o Nędznicę.

Jeżdżę w okolicach obydwu rzek i z zapędzenia pomyliłem nazwy.

Błąd nie jest nastepstwem mojej niewiedzy a zwykłego roztrzepania i pośpiechu.

Jeszcze raz przepraszam.

• 2 tygodnie później...

Wrzucam pliczek ze śladem gpx dla zainteresowanych.

Traska około 40km 2,5 godz z przerwą na piwko ;)

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=ifaeqxezjsjsrymd&referrer=trackList

Jak sie zrobi bardziej sucho polecam nie jechać do Krępieckiej tylko za mostkiem skręcać od razu w Marzanny.

Teraz to wygląda tak że na mapie droga jest ale pierwsze 100m za mostkiem jest nieprzejezdne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...