pawcio84 Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam czy znacie jakieś ciekawe trasy dla mieszkańców Lublina i okolic? Może być nawet do 50km od Lublina. Pozdrawiam Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garownik Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Możesz sobie pojechać nad Zalew Zemborzycki dookoła,fajne bagna tam są.Jeszcze do Nałęczowa.A w ogóle to włącz sobie mapy gogle i sobie znajdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 28 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Zawsze możesz pojechać do Nałęczowa lub nawet Kazimierza. Ja też jestem z Lublina i mogę Ci pokazać moje trasy, może podpasują. http://www.navime.pl/trasa/40455 http://www.navime.pl/trasa/49893 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz111 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Polecam jeszcze pojeździć po starym gaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truskawka Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 proponuję Ci wpisanie sobie w gugla Rowerowy Lublin ... tam znajdziesz całą masę tras, i ludzi do jazdy (jeśli oczywiście lubisz). No chyba że już znasz RL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Fajny Las w Stasinie jest , Zalew Zemborzycki , Wojciechów i okolice ( fajne przewyższenia ) Lasów dużo w okolicach Chodla mamy również . Warto samemu się zorientować , wyjechać na spontanie , ja zazwyczaj znajduje w ten sposób ciekawe miejsca Ostatnio wyrzuciło mnie pod pomnik UFO w Emilcinie , ale się zdziwiłem ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Na starcie powiem że odgrzewacie stary temat ale sezon się zbliża więc może się przyda. Proponuję wybrac sobie coś z tego co tu masz opisane: http://www.kruk.ovh.org/index.html Ze swojej strony polecam trasę doliną Ciemięgi i trasę do źródeł Bystrzycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demostenes Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Polecam pojeździć wokół Zalewu Zemborzyckiego. Byłem tam w zeszłym roku z żoną i było fantastycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz111 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 no tą trasę dookoła zalewu robię codziennie na wiosnę-lato i jest naprawdę fajna, można też sobie urozmaicić i pojechać dużo dalej do źródła Bystrzycy-trzeba jechać żółtym szlakiem z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jango Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Tak jak poprzednicy - Zalew Zemborzycki, fajnie jeździ się też po południowo - wschodnich terenach poza Lublinem, ciekawe widoczki, przejazdy przez lasy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Wstawię niedługo w Endo moją trasę wokół zalewu tylko muszę się wybrać z gps. Traska około 45km, wiedzie przes trzy lasy wokół zalewu. Jak będzie gotowe zapodam link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Za moich czasów trasa wokół zalewu to była istna autostrada. Najgorzej było na górkach za wyciągiem nart wodnych. Na zjazdach nietrudno było o czołówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Nic się nie zmieniło na lepsze, dlatego tamtędy się nie poruszam Moją trasą jezdzi bardzo mało ludzi a kawałkami to chyba tylko ja. Zaczyna się na polach w okolicach abramowic-przez las do grobu partyzanta- stawy w prawiednikach-las okło nowin do mostku na ciemiędze- ciemięgą do bystrzycy- rzeką powrót do miejscówki paintbalowej w okolicach roślinnej-lasem do zapory- przeskakujemy za tory i do ulicy stary gaj i starym lasem do okolic bursztynowej i potem zjazd do stadniny .. Potem jak będę miał czas to może dodam jakąś poglądową (mniej więcej) grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 tyle że w tym przypadku sporo asfaltu Jak będziesz w Prawiednikach przy stawach to zajrzyj pod most - kiedyś mieliśmy tam zastawkę i tor do kajakarstwa górskiego - wrzuc jakąś fotę dla sentymentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 No muszę wstawić mapę bo asfaltu jest może 800metrów od grobu do stawów, no i potem za torami kawałeczek do starego lasu. Materiał bardzo bardzo poglądowy i nie kompletny, w praktyce po lesie jest więcej zakrętów. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 01.05 Dzisaj wybrałem się na moje "kółko". 1) Mostek na Ciemiędze w rozsypce, ledwo się trzyma. 2) Za mostkiem nie da się pojechać w prawo wzdłuż rzeki, ze względu na wysoki stan wody około 50m ścieżki jest zalane. W związku z tym trzeba pojechać prosto do drogi w Krężnicy (około 200m) a potem w prawo w ul Marzanny do mostu na Bystrzycy. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a064c5a36a1b44c.html Jedno z bardziej urokliwych miejsc-mostek na Ciemiędze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Przepraszam wszystkich bardzo zrobiłem duży błąd, z zapędzenia pomyliłem nazwy rzek. Chodziło cały czas o Nędznicę. Jeżdżę w okolicach obydwu rzek i z zapędzenia pomyliłem nazwy. Błąd nie jest nastepstwem mojej niewiedzy a zwykłego roztrzepania i pośpiechu. Jeszcze raz przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Wrzucam pliczek ze śladem gpx dla zainteresowanych. Traska około 40km 2,5 godz z przerwą na piwko http://www.gpsies.com/map.do?fileId=ifaeqxezjsjsrymd&referrer=trackList Jak sie zrobi bardziej sucho polecam nie jechać do Krępieckiej tylko za mostkiem skręcać od razu w Marzanny. Teraz to wygląda tak że na mapie droga jest ale pierwsze 100m za mostkiem jest nieprzejezdne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.