kombajn93 Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Witam posiadam unibike evolution z 2005 r. Miałem tam PIASTY: FORMULA / ALU / USZCZELNIONE / QR / 36H OBRĘCZE: RODI AIRILNE 1 / CNC / CZARNE SZPRYCHY: SAPIM / NIERDZEWNE / CZARNE niestety w tylnej piaście padł bębenek, obręcz jest w dobrym stanie, jaką piastę kupić i szprychy, czy też lepiej kupić jakieś całe koło ? Kupiłem za 140zł unibike fusion no i teraz żałuje, bo obręcze są te same, ale za to piasta tylna po 700km padła. Przód musiałem zmienić bo już na obręczy nie było co zdzierać i niedługo by zrobiła się dziura . Dodam że ważę 100kg. Trochę poza tematem odpadła mi regulacja napięcia przy hamulcu i sie zastanawiam czy HAMULCE V-BRAKE SHIMANO ACERA/ALTUS BR-M422 (2806202957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. będą się nadawały ponieważ byłem z nich zadowolony. Przednie hamulce są w dobrym stanie, i lekkiego życia nie mają przy mojej wadze, tylko regulacja w tylnym nie wytrzymała, nie wiem czemu. Tylnego hamulca praktycznie nie używam a jak już bym kupował to kupiłbym już na cały rower, bo nigdy nic nie wiadomo.
Schwefel Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 A po polsku można? W szkole nie nauczyli co to są przecinki i kropki?
kombajn93 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 I ja nic nie zrozumiałem, powtórz :/ Jeżeli wam tak bardzo brak przecinków przeszkadza, to wysłałem już poprawioną wersje posta do podmianki mam nadzieje żę tym razem bedzie lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.