BuyBike Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Witam Mam pytanie, czy są w sprzedaży katalogi rowerowe na 2012 rok? Nigdzie nie mogę znaleźć. Kiedyś wydawał je bikeboard albo bikeaction, teraz szukałem na ich stronach internetowych ale nie znalazłem. Chodzi mi oczywiście o katalog w formie drukowanej. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
szybkilopez Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Jak jeszcze drukują to poszukaj w empikach powinni mieć.
delmariano Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Witam Mam pytanie, czy są w sprzedaży katalogi rowerowe na 2012 rok? Nigdzie nie mogę znaleźć. Kiedyś wydawał je bikeboard albo bikeaction, teraz szukałem na ich stronach internetowych ale nie znalazłem. Chodzi mi oczywiście o katalog w formie drukowanej. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Też szukałem, ale na próżno. Bikeboard ma katalog, ale tylko online, twierdząc, że tak jest lepiej. Poinformowali, że nie będzie drukowanego. Magazyn Rowerowy też nie wydał w tym roku. A BikeAction to chyba całkiem z rynku zniknął.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.