tobo Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Moim zdaniem podejście jest zdrowe - trzeba być przekonanym do swoich wyborów i nie zmieniać zdania zależnie od nastroju Jak ktoś ma dostęp do opon za darmo to cena nawet najdroższych kiepskich dętek wyrównuje w najgorszym przypadku rachunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 20zł + 3x25zł + 45zł i masz oponę z wyższej półki. No ale nie mój cyrk i nie moje małpy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Przeczytaliście cały temat? Napisałem przecież że chcę porównania. Owszem kupie te fossy żeby samemu sprawdzić, stracę 45zł, no to stracę, ale będę miał wyrobioną opinię. Opona z wyższej półki? A jaką masz na myśli, skąd wiesz że akurat ta opona z wyższej półki będzie dla mnie bardzoej odpwoiednia niż RaceKingi? Tak jak pisałem, sporo porównywałem i NA TYCH NAJLEPIEJ MI SIĘ JEŹDZI, więc uparcie będę przy nich obstawiał, a dopiero jak inne dętki zawiodą pomyślę nad zmianą. To że komuś źle się jeździ na oponie za 50zł a lepiej za 500zł to jego sprawa. Dla mnie RK są super. Czy jestem mądrzejszy od was? Pewnie nie, nie uważam się za takiego, ale chciałem pewnych opini, pisząc ten temat, jeśli ktoś uważa że jest najmądrzejszy to zazwyczaj zamiast dać taką opinię/radę/pomoc wyśmiewa się z decyzji, czasem nawet błędnych, innych. Nie wiem czy zauważyliście ale napisałem że kupię też dętkę Michelin bo mnie zaciekawiło to. Chodź wcześniej o niej nie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Foss'y mozna teraz dostac za 25zł za sztukę. Mimo negatywnych opini jak i zarówno pozytywnych wypowiedzi na ich temat warto wrzucić do koszyka ze dwie sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Warto bo co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Bo cena jest atrakcyjna i nie duzo droższa od zwykłych detek. Kilka przeczytanych artykułów zachęciło mnie do tego, aby je kupić i wypróbować nawet jesli miałoby sie okazac to niewypałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Spróbować można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Dystrybutor Eclipse wycofuje się z importu. Chyba nie ma po czym płakać, bo opinie na forach niemieckich i angolskich są miażdżące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ktoś to u nas posiada? Jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetiunio Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 W zeszłym roku kupiłem dwie sztuki FOSSów za 50 zł, bo promocja mnie skusiła. W jednej rozwalił mi się wentyl przy zakładaniu (przy samęj dętce), w drugiej po jakimś czasie przy dopompowaniu także wentyl, tyle, że w innym miejscu. Cieniowane dętki są zazwyczaj nawet lżejsze od tych FOSSów i jak się okazuje bardziej wytrzymałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrzelPiotr Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Mam te fosy kupione w dwóch różnych partiach na jednym machnąłem już grubo ponad 1500 km, druga przednia ma za sobą koło 700 km, nie spotkałem się z żadnym problemem podczas eksploatacji, tj. ani nie pękły, ani wentyl nie odpadł - a fakt faktem - dopompowywać to je trzeba dość często. Może powodem ich bezawaryjności jest fakt, że nie kupiłem ich w promocji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.