Mod Team Maniak Napisano 10 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Oj sivydym daj mu już spokój, niech się cieszy jazdą a nie stresuje częściami. Nie każdego razi połączenie: znaczek "M" na klapie a 1,6l pod maską ( i nie żebym robił przytyki, już mówiłem co o tym myślę). Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 loozik Kolega potrzebował pomocy ze sztycą, a zrobił się niepotrzebny spory offtop Pozdrawiam Maniak - i co mam się teraz przejąć i wymienić ją na oryginał? Mam to gdzieś waga fajna i napisy fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 10 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Rzecz w tym że laik i tak nie wie co to jest więc mu wszystko jedno co tam pisze a tym którzy są w temacie to raczej nie zaimponuje, pewnie gdyby nie było tam żadnego napisu słowa byś na ten temat nie usłyszał. Nikt nie mówi że nie spełnia swojej roli, ja też przerabiałem chinskie carbony ale sobie nie chwaliłem, ogólnie niech ci służy ale niepotrzebnie zarzucasz innym że narzucają Ci swoje zdanie, nakręcasz się, niepotrzebnie. Jasne wygląda dobrze i o to chodzi. Problem jest jak ktoś kupuje taki wyrób i myśli że to oryginał. Wtedy robi się nie fajnie. Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Jedno czego nie lubię to narzucania sposobu myślenia, przekonywania do swoich racji etc Ja decyduję o tym co jest dla mnie ok, tak samo nie wchodzę z buciorami do cudzych umysłów Słucham sugestii o ile ocenię, że są przydatne i mają mi w czymś pomóc Póki co Thomson czeka sobie w pogotowiu na półeczce, aż noga a raczej rura się powinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi