Skocz do zawartości

[maratończycy]kto gdzie jeździ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem świeżakiem na forum, jednak intensywnie przeglądam strony przez ostatnie kilka miesięcy ponieważ składam swojego pierwszego dojrzałego bika i szukam TU porad od bardziej doświadczonych.

W przyszłym sezonie planuję starty w maratonach, a z racji położenia geogrficznego będą to prawdopodobnie cykle Thule Cup.

Założyłem temat, bo chciałbym żeby wpisywali się tu ludzie już doświadczeni w tego typu imprezach.

Widzę to tak:

Miasto/Wieś: napisać skąd jestem

Maratony: napisać w jakich cyklach się startuje/dystans w którym się specjalizujecie czyli np. mini, mega, giga itp.

Kategoria: czyli np. juniorzy starsi, elita itd.

Osiągnięcia: czyli jaki największy sukces osiągneliście w ostatnim sezonie ( nie bądzcie skromni :D )

Team: jeżeli ścigacie się w jakimś klubie

Założenia: (opcjonalnie jeżeli się będzie komuś chciało napisać że np. w przyszłym sezonie zmieni z mini na mega, lub chce być w 50-tce generaliki cyklu)

MEMO: coś od siebie, że np. warto się ścigać, dlaczego, może być jakiś dowcip, uwaga co do organizacji wyścigów , dosłownie z 1-3 zdania od siebie

Jeżeli ma to działać to proszę tylko i wyłącznie o umieszczanie opisów według schematu, nie odpisywanie na posty, nie komentowanie, czyste informacje.

UWAGA! na początku wpisu proszę o wpisanie liczby następującej po poprzednim poście. Czyli pierwsza osoba wpisująca się wbija 1, kolejna 2, następna 3, itd., ma to na celu sprawdzenie z czystej ciekawości ilu z Nas bierze czyny udział w maratonach.

Może pomoże to komuś ( mi np. ) znależć znajomych do ścigania, wyjazdów na zawody, spotkań towarzyskich, ustawek do weekendowego śmigania, treningów, wymiany zdań przy piffku itp.

Zapraszam do udzielania się w temacie,

myślę że może być ciekawie:D

Pozdrawiam

PS. Tak to sobie wymyśliłem, jeżeli ktoś chciałby zaproponować zmiany poprwiające funkcjonowanie tematu proszę o sugestie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...