Skocz do zawartości

[rower] dla dziewczyny

Rowerowa1988

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w skrócie,

moim skromnym zdaniem ...

dla frajerów

o, kolega poniżej też tak uważa

Dla podążających ślepo za modą...marketing i tyle.

Zastanawiam się, czy mieliście okazję konkretnie potestować współczesne 29 w terenie, że prezentujecie taką jednoznaczną opinie...

Napisano

moim skromnym zdaniem ...

no przecież napisałem, "Moim"

można się zgadzać lub nie.

ale to dla Pani rowerowej1988 - opinie,

zbuduje sobie statystykę, bo o to chodzi w tych NASZYCH poradach.

i pax , pax vobiscum

Napisano

jeśli tak mocno zaznaczasz "moim zdaniem" to po co je publikujesz, stając się opiniotwórczy ?

Ja uważam, że do zastosowanie terenowo-asfaltowego rower na dużym kole niewspółmiernie lepiej sprawdzi się w każdym rozmiarze i każdym wzroście, bo takie rozwiązanie niesie za sobą trudności w kwestiach dalekich od tych, w jakich ma zamiar je wykorzystywać autora, szczególnie biorąc pod uwagę fakt jaką geometrię Cube sugerowała (Attention i Acid to ramy na maxa wycieczkowe). Problemem niestety jest to, że ciężko znaleźć w tych pieniądzach porównywalny osprzęt do "faworytów"...

Napisano

Napisałam do sprzedającego Mongoose'a z zapytaniem o wymiary ramy bo sama nic nie znalazłam. To jest model z 2008 roku, sam rozmiar S nic nie mówi a rama wygląda na dość dużą. Być może to S ale blizej 17"... Najlepiej byłoby rower przymierzyć ale do Warszawy mi nie po drodze;) Kolejna opcja to rama Cube LTD Race z 2009 roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...