szybkilopez Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Bo aż uszy bolą jakie głupoty wypisujecie jak ktoś lubie jeździć na 29" to niech jeździ, a jak ktoś woli na hulajnodze no to też dobrze. Każdy może dobrać to co mu pasuje.
kadargo Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 ...a Army na Avy po bułki. Prawda? :lol:
szybkilopez Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Dobra kończcie Panowie bo niczego konkretnego do tematu nie wnosicie a jak macie ochotę na pogawedkę to zapraszam na fejsika
Basiq Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 w skrócie, moim skromnym zdaniem ... dla frajerów o, kolega poniżej też tak uważa Dla podążających ślepo za modą...marketing i tyle. Zastanawiam się, czy mieliście okazję konkretnie potestować współczesne 29 w terenie, że prezentujecie taką jednoznaczną opinie...
kadargo Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Nie miałem okazji testować S bo jestem ciut za duży ale ktoś odpowiedni wzrostem owszem... i zdecydowanie zostaje przy 26"
Basiq Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 A ilu tych ktosi było, że ta opinia jest taka stanowcza ?
dovectra Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 moim skromnym zdaniem ... no przecież napisałem, "Moim" można się zgadzać lub nie. ale to dla Pani rowerowej1988 - opinie, zbuduje sobie statystykę, bo o to chodzi w tych NASZYCH poradach. i pax , pax vobiscum
Basiq Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 jeśli tak mocno zaznaczasz "moim zdaniem" to po co je publikujesz, stając się opiniotwórczy ? Ja uważam, że do zastosowanie terenowo-asfaltowego rower na dużym kole niewspółmiernie lepiej sprawdzi się w każdym rozmiarze i każdym wzroście, bo takie rozwiązanie niesie za sobą trudności w kwestiach dalekich od tych, w jakich ma zamiar je wykorzystywać autora, szczególnie biorąc pod uwagę fakt jaką geometrię Cube sugerowała (Attention i Acid to ramy na maxa wycieczkowe). Problemem niestety jest to, że ciężko znaleźć w tych pieniądzach porównywalny osprzęt do "faworytów"...
Rowerowa1988 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 Napisałam do sprzedającego Mongoose'a z zapytaniem o wymiary ramy bo sama nic nie znalazłam. To jest model z 2008 roku, sam rozmiar S nic nie mówi a rama wygląda na dość dużą. Być może to S ale blizej 17"... Najlepiej byłoby rower przymierzyć ale do Warszawy mi nie po drodze;) Kolejna opcja to rama Cube LTD Race z 2009 roku.
Mlodziutki Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Jeśli otrzymasz geo ramy poszukaj podobnego modelu o tym geo i przejdź do jakiegoś rowerowego w okolicy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.