Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chętnie bym się dołączył, ale nie wiem czy da radę przejechać te szklaki rowerem crossowym oponami 29x1,9? W sumie na pewno sie da tylko czy nie będę wszystkich opuźniał opóźniał :).

Ogólnie szlaki typowo górskie czy raczej wzgóża wzgórza :)?

Ja natomiast raczej nie rozważam zlotu- naprawdę nie umiem jeździć :P

Może do czasu tych Świętokrzyskich się podszkolę.

Jeżeli nie pojedziesz to na pewno się nie podszkolisz.

Na silgletracku (na pewno będzie tam wyjazd) są różne trudności tras, również łatwe.

Zdravim!!!

Ale się porobiło :) Dawno nie zaglądałem na fr , tutaj widzę już telenowela się rozkręciła :D:D:D

Udało mi się przeczytać cały temat za jednym razem . Miło że wspominaliście mnie xD

Na zlocie mam zamiar się pojawić, Świeradów i okolice mam generalnie objechane wzdłuż i szerz :P Zacne tereny :D

Na razie tyle ode mnie, odezwę się jeszcze kiedyś :P

P.S. Szlifować skill'a panowie !!! :P Ja was zaprowadzę w " przyjemny teren " :P hyhy

Jeżeli nie pojedziesz to na pewno się nie podszkolisz.

Na silgletracku (na pewno będzie tam wyjazd) są różne trudności tras, również łatwe.

Znaczy uważasz, ze nigdzie poza zlotem nie da rady wyćwiczyć techniki?;>

Fakt- faktem mam problemy szczególnie ze zjazdem ale to kwestia głowy. Tamten post NAPRAWDĘ nie był w 100% poważny.

Moim 'problemem' ze zlotem jest raczej to, że nie przepadam za spędami ludzi. I jazdą w dużej grupie.

ja się ruszam co roku - tylko pierwszy zlot opuściłem. Polecam - warto.

A jakbym jecdnak uznała, ze się ruszę to da się ogarnąć jakiś wspólny transport?:)

P.S. Szlifować skill'a panowie !!! :P Ja was zaprowadzę w " przyjemny teren " :P hyhy

No i gra gitara :) Gonić nie mam zamiaru, jak co poniektórzy - ale w bezpiecznym dużym odstępie i swoim tempie - jak najbardziej B)

alkor - nim nie spróbujesz to się nie przekonasz czy taka forma rowerowania z forumowiczami po górach Ci odpowiada, a moim zdaniem warto :yes:

Odnośnie zjazdów - bez paniki. Jak sobie przypomnę Kubusiową, która to pokonała zlot na stalowym sztywniaku - to wierzę, że każdy da radę! A jak będzie za stromo, to za sprowadzenie roweru nie czeka żadna kara :devil:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...