Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki wszystkim za fajny czas :))

Pisze się na następny zlot niezależnie od lokalizacji, a ta guma.... słuchaj to mój sąsiad pompował, ale nie wiem skąd ją wytrzasnął, ponoć ktoś zamiast dętek je pakował, ultra lekkie i talku nie trzeba ha ha ha

Napisano

Czeskie zakonnice na polu golfowych to rzadki widok. . .

gratuluje udało wam się;-)

Powiem nawet, że grzechem nie byłoby zrobić im zdjecia w takim miejscu jak tam przejeżdzaliśmy:)

Napisano

Wielkie dzięki wszystkim za zlot, było naprawdę warto! Miejscówka naprawdę super, towarzystwo jeszcze lepsze, single dają masę frajdy - po prostu jedzie się tylko przed siebie i bawi rowerem :)

Właściwie to właśnie wracam co ze przełożonego zlotu o wypad w Sudety, więc filmy co nagrałem nagrałem, zmontuje i wrzucę jak najszybciej się da :)

Wysłane za pomocą Tapatalk.

Napisano

W zeszłą niedzielę reanimowałem suport po zlocie. Całkiem sporo wody się w nim zebrało. Shimano odwaliło kawał roboty żeby tak genialnie zaprojektować tak banalną część.

Napisano

U mnie co prawda nie zebrało się dużo wody, ale w poniedziałek po zlocie również stwierdziłem zatarcie prawego łożyska w suporcie Shimano ;) do tego pękła linka tylnej przerzutki i całkiem posypał się widelec ...

Napisano

Jak posypała się prawa miska to z chęcią przyjmę lewą :P

A tak nawiasem mówiąć miejscówka na VI Zlot FR została już wybrana?

Napisano

Mi na ostatnim zlocie też posypało się jedno łożysko w supporcie Shimano - co tu dużo mówić - badziewie :)

Teraz już mam Accenta i tak jak Rulez nie będzie już problemu z wymianą.

Btw teraz też po zlocie i dalszej jeździe po Sudetach mam lewe łożysko na dobiciu, uwielbiam te suporty :)

Wysłane za pomocą Tapatalk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...