Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Zamknięta,kasa przepita,lokal zdemolowany,forumowicze zdeprawowani nie ma czego tam szukać :woot::teehee:

Zapraszamy wszystkich chętnych ale czy miejsca w ośrodku jeszcze są tego nie wiem,musisz poszukać w temacie linku do strony z ośrodkiem do którego się udajemy i zadzwonić z zapytaniem czy mają wolne pokoje,podsyłam odnośnik do stronki

http://www.nadstrumykiem.wswieradowie.pl/375,start.html

Kurcze jak patrzę na poprzednie zloty, to Panowie - nie może być takiej lipy, że przyjedzie tylko 15 osób! :)

Największe forum rowerowe w Polsce, super miejsce na zlot, bo będzie gdzie pojeździć, Singltreki miażdżą i każdemu się spodoba, może trzeba bardziej nagłośnić? Na przykład chociaż link do tego tematu pod bannerem szumgum?

I ja się pojawię - mogę już to potwierdzić bo od 1 lipca mam wolne i atmosfera zlotowa jest świetna :) Ale przelew puszczę dopiero pod koniec miesiąca ;/

A tak w ogóle to pojadę samochodem z Kępna przez Wrocław i jak ktoś jest chętny to mam wolne miejsca i bagażnikiem na rowery też dysponuje.

Na pewno będzie super. Wiadomo, na Singlach najlepiej jest gdy nie ma tłoku, ale razem też się ekstra jeździ, potem można pogadać o trasach, no i integrować się :)

W ogóle to jedziemy tylko na Single (2dni to i tak mało w sumie na nie) czy np. w górę do Chatki Górzystów?

Planujecie jeszcze coś zwiedzać? Ja np. nie przepadam, ale obok Singli jest co zobaczyć:

1) Obri Sud - czyli restauracja w kształcie wielkiej beczki 

(przy wyjeździe z jednego szlaku, więc i tak tam wyjedziemy)

1820145.jpg

2) Lazne Libverda - uzdrowisko

(całkiem nieźle wygląda, 2km zjazdu od beczki)

lazne-libverda.jpg

3) Hejnice - bajeczny kościół na tle gór

(jakieś 4km od beczki)

male.jpg

Ja też mogę z Wami pojechać, lubię tam wjeżdżać, jak będzie ładna pogoda to widoki są ekstra :)

Obok Stogu Izerskiego jest jeszcze inny szczyt - Smrek (po czeskiej stronie) z ekstra wieżą widokową i z niej to już w ogóle widać WSZYSTKO.

https://plus.google.com/photos/116400602903806421408/albums/5889048684902699985?authkey=CIXIpbmUro3EKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...