Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem odpowiedź od znajomego. Niestety w nawale pracy jaka ma nie uda mu się zrobić projektów. Należy on do osób, które jeżeli mają coś zrobić to tylko porządnie. Nie chcialby oddać nam szmiry.

Tak więc? Działamy coś dalej?

Wysłane z HTC Titan, Board Express

Myślę intensywnie nad przyłączeniem się do grona zlotowiczów i mam w związku z tym kilka pytań:

- ile km dziennie planujecie przejechać?

- czy jest w pobliżu (powiedzmy w promieniu 30km) jakiś dworzec?

- jaki będzie stosunek czasu jeżdżenia do czasu integracji pozarowerowej? ;)

- ile km dziennie planujecie przejechać?

Ile tylko dasz radę,wszystkie trasy mają ponad 70 km o różnym ukształtowaniu,każdy znajdzie coś dla siebie :thumbsup:

- czy jest w pobliżu (powiedzmy w promieniu 30km) jakiś dworzec?

Jest i wiele osób zapewne będzie z niego jechało bo do samego Świeradowa kolej nie dociera :whistling:

- jaki będzie stosunek czasu jeżdżenia do czasu integracji poza rowerowej?

Integracja będzie wieczorami :laugh: :laugh: :laugh:

• Mod Team

Wydaje mi się że tak koszulka to za duże uproszczenie, jak za parę lat ją wyciągnę to pewnie nawet nie będę pamiętał co, gdzie, kiedy. Zrobiłbym ją jednak z namiarem żeby została jakaś pamiątka, piwo też średnio mi się wydaje współgrać z rowerem no ale jak kto woli.

Ode mnie neutral

najbliższy dworzec pkp chyba w jeleniej górze.......

Ja będe jechał z dworca w Jeleniej Górze .

Oj to niezbyt ciekawie. A macie jakieś bagażniki i sakwy albo inny pomysł jak się z dworca z rzeczami dokulać do Świeradowa? Jakaś przyczepka? :D

Ile tylko dasz radę,wszystkie trasy mają ponad 70 km o różnym ukształtowaniu,każdy znajdzie coś dla siebie :thumbsup:

Integracja będzie wieczorami :laugh: :laugh: :laugh:

Brzmi dobrze :D

A podział na grupki jest na bieżąco w trakcie jazdy czy jakoś wcześniej jest to zaplanowane? Jak to w poprzednich latach wyglądało?

Spokojnie da radę w plecak, to w sumie tylko dwie noce :) chyba, że ktoś dłużej zostaje.

Z Jeleniej dojazd wychodzi jakieś 40 km, dużo będzie pod górę :)

Btw jak się nie mylę to z Jeleniej do Szklarskiej kursują jakieś pociągi? Wtedy połowa dystansu mniej.

Wysłane za pomocą Tapatalk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...