Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

niezmiernie sie ucieszę jeśli ktoś przelobbuje pomysł z górami świętokrzyskimi

skoro masz trochę wolnego czasu, to poświęć go na opracowanie kilku ciekawych tras - trochę tego jest w okolicach Kielc. Zawsze mam sentyment do tego regionu i chętnie zagłosuję za taką opcją, jak będzie ciekawie przedstawiona ;)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Najwyżej my ciebie obronimy :P

Jeżeli zapewnicie mi to 100% to mogę spać spokojnie :)

Swoją drogą z tego co pamiętam to przy okazji zlotu projektowane były okazjonalne koszulki.

W tym roku również coś takiego będzie miało miejsce?

W końcu jest mały jubileusz :)

Na koszulki już chyba zbyt późno bo projekty były,poszły do szycia,wyszły z fabryczki i dotarły chyba do wszystkich z tego co się orientuję,a jeżeli już coś na szybko to chyba zostaje nam tylko Decathlon i ich drukowanie na koszulkach,chyba że ktoś ma możliwość zrobienia tego w krótkim czasie,wracając do tematu zlotu i kończąc OT Świeradowskie Single osiągnęły już ponad 70 km do zabaw na rowerach i stale są powiększane co zapowiada bardzo dobrą zabawę dla każdego od turystyki po dobre enduro :thumbsup: :thumbsup:

Na koszulki już chyba zbyt późno bo projekty były,poszły do szycia,wyszły z fabryczki i dotarły chyba do wszystkich z tego co się orientuję,a jeżeli już coś na szybko to chyba zostaje nam tylko Decathlon i ich drukowanie na koszulkach,chyba że ktoś ma możliwość zrobienia tego w krótkim czasie

A jaki był projekt?

Nie chodzi mi o koszulki i ogólnie całe stroje z edycji letniej z TP bo takie już mam:)

Mam na myśli osobny projekt - T-SHIRT. Jeżeli coś takiego było, a ja przeoczyłem to przepraszam.

• Mod Team

Venom no na litość zrobienie koszulek to nie lot na Marsa , że trzeba 30 lat przygotowań... W zeszłym roku nie było sensownego projektu z tego co pamiętam, w tym znowu ktoś tam coś pisał ale podjąć się ostatecznie nie podjął bo jak widać... tematu nie widać ;) Czasu dużo zostało na coś takiego tylko pytanie czy znajdzie się ktoś kto to ogarnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...