Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to kupa szumu i wątek na 20 stron, a jak już ruszamy to zastój ... :]
jak to często bywa, najbardziej biją pianę Ci, co najmniej są skłonni do działania :).

Jeżeli nie uzbiera się odpowiednia ilość osób, to najwyżej pojedziemy na własną rękę, kwater pewnie nie zabraknie.

Ja wstrzymuję się z wpłatą, bo jeszcze nie mam pewności, czy będę mógł pojechać, a jeśli już pojadę, to pewnie wezmę kwaterę gdzieś obok, bo skoro nie można zostać po zlocie, to muszę czegoś i tak poszukać. No chyba, że się rozmyślę i przyjadę wcześniej :)

Dla mnie zasadniczy problem to brak wystarczającego info o zaliczce i terminie zapłaty.

Nie ma o tym słowa w ogłoszeniu o zlocie, a tutaj info pojawiło się dwa tygodnie temu.

Wcale się nie dziwię, że ludzie nie lecą chmarami żeby płacić, bo 80 zł to jednak pieniądz, a poza tym może to być pieniądz stracony, w sytuacji gdy zabulisz teraz, a okaże się że nie będziesz mógł być na zlocie.

No i jak pamiętam historię wcześniejszych zlotów, chętni zbierali się głównie w ostatnich tygodniach przed startem. Wcześniej temat se wisiał przez parę miechów z kilkoma osobami na krzyż. Nihil novi.

Dokładnie, najwięcej ludzi zbiera się zawsze przed zlotem. Chyba tylko na pierwszym zlocie było bardzo dużo wpłat już nawet w styczniu.

Faktycznie zabrakło info do kiedy i ile zbieramy kasy na zaliczkę... Aby tylko nie okazało się, że przez to nie będzie rezerwacji dla reszty co będzie później wpłacać :)

Wysłane za pomocą Tapatalk.

• 3 tygodnie później...

No to ja mam pytanie... Chciałabym przyjechać wcześniej - w zasadzie mogę być już w poniedziałek (zdaje się 1 lipca) i siedzieć na miejscu cały tydzień - zostać na weekend - w niedzielę wracać do Warszawy (najlepiej z kimś się umówić). Czy komuś pasuje taka opcja? Nie wiem czy w tym wypadku rezerwować pobyt w ośrodku z forumowiczami, może po prostu zarezerwuję sobie w tym samym ośrodku miejsce na cały tydzień, czy niejako weekend brany jest pod uwagę "grupowo" i z tego tytułu są zniżki?

No więc bardzo chętnie "polatam" tyle, że super by było już wcześniej tam z kimś pojechać. Tak więc jeśli komuś urodziłaby się taka myśl... To jestem otwarta na propozycje. Teraz pytanie - co oznacza forumowy pobyt? Bo jeśli mam zarezerwować pobyt od poniedziałku do piątku (wcześniej zaklepać i opłacić pobyt forumowy), to pytam się czy to ma jakiś sens? Bo mogę zaklepać sobie sama cały tydzień - o ile uda się w tym samym ośrodku - jeśli będzie to w innym, to weekend rezerwuję z forumowiczami (ze względów wiadomych).

• 2 tygodnie później...

buu i zlot mnie jednak ominie :wacko:  wylądowało mi się trochę daleko i na pewno nie wrócę do lipca (chyba że do lipca 2014), bawcie się dobrze imam nadzieje że do zobaczenia na kolejnym zlocie (niezmiernie sie ucieszę jeśli ktoś przelobbuje pomysł z górami świętokrzyskimi) :bye2: 

P.S. w okolicach Minehead tereny do jazdy również wyborne, niech no tylko jeszcze zarobie sobie na rower :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...