Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Sesja mi się kończy 7 lipca :) Nie wiem jak się egzaminy rozłożą. Ale chyba zrobię tak, że zapiszę się, a jeśli nie będę mógł pojechać to może znajdzie się chętny na moje miejsce.

Od razu ogłoszenie krotki: szukam miejsca w samochodzie z Krakowa.

Wstępnie mogę powiedzieć, że wpadnę. Nie wiem czy oficjalnie, bo nie wiem jak wyjdzie sprawa z urlopem itd. Byłoby fajnie zajrzeć, ponieważ nigdy jeszcze nie byłem na takim zlocie. Wyjdzie mi pewnie blisko 300km, ale wpadnę - rowerem :rolleyes:...

Ja też jestem chętny na zlot. Trochę na tym rowerze już się śmiga i chętnie poznałoby się ludzi interesujących się tym tematem.

Ale jak wcześniej już ludzie pisali, każdemu coś może wypaść. U mnie jest to obrona na uczelni, ale jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie, egzaminy zaliczę w terminie to i na zlot wpadnę :)

No i może jedzie ktoś z lubuskiego? Zielonej Góry?

Rowerem jechać z tymi wszystkimi tobołami to trochę nie na rękę.

Wystarczy jak kiedyś jechałem do Bolesławca z dość pokaźnym bagażem to na drugi dzień pleców nie mogłem wyprostować, a gdzie tutaj mówić o zlocie :)

Panowie, o transporcie ze swoich okolic popytajcie w grupach regionalnych.

Rozmawialiśmy o transporcie tylko kto przyjeżdża wcześniej tzn. jaka ekipa się szykuje i jakie są ogólne warunki wcześniejszego przyjazdu - ogólne rozeznanie w tym temacie :)

Na regionalnym też oczywiście się ustawiamy. Będzie trochę jeszcze kombinowania z dojazdem coś czuję :)

Wysłane za pomocą Tapatalk.

Apropo samego ośrodka. Muszę przyznać, że jest naprawdę przyjemnie. Byłem tam 4 razy na sportowych obozach zimowych i złego słowa powiedzieć nie mogę. Lokalizacja pod samym lasem, wyzywienie było dobre, a właściciele niezwykle wyrozumiali:) Nic tylko jechać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...