Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Kto chce pojawić się wcześniej - atakuje bezpośrednio ośrodek.

Znaczy, żeby się kontaktować i rezerwować bezpośrednio, czy można jechać w ciemno i miejsce będzie?

Skoro nie można przedłużyć pobytu w ośrodku to lepiej jest przyjechać wcześniej niż potem szukać noclegu.

• Mod Team

Gwoli ścisłości... Dłużej zostać w tym ośrodku nie możemy - w Świeradowie jest duża baza noclegowa - można zostać dłużej ale w innym ;) Pobyt w tym ośrodku co jest zlot można przedłużyć tylko przyjeżdżając wcześniej.

Kto chce przyjechać wcześniej kontaktuje się bezpośrednio z ośrodkiem.

Na zlocie często bywało tak ze tworzyło się kilka różnych grupek, trochę mniejszych. Ogólnie trasa zazwyczaj była ta sama, jechało się w pewnej odległości od siebie i spotkało się razem na jakiś większych przystankach np. w schroniskach.

Wysłane za pomocą Tapatalk.

Bry wszystkim :) Myślę że w tym roku nic nie pokrzyżuje mi planów i zjawię się tak jak na trzecim zlocie w Głuchołazach :)

Widzę że jak zwykle zapowiada się świetne towarzystwo i elegancka atmosfera :)

Nowy rowerek już jest więc nie straszne będą mi te góry :) Byle kolano wyleczyc do końca :)

Ja pewnie przyjadę już w środę przed zlotem wiec fajnie będzie jak posmigamy mniejszą grupą bo widzę że kilka osób sie deklaruje na wcześniejszy przyjazd :)

Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie :)

'..nie znam normalnych rowerzystów, wszyscy to pijaki i psychopaci... '

Elo,

Właśnie wróciłem z nart ze Świeradowa polecam odwiedzić halę izerską i wciągnąć naleśniki w Chatce Górzystów. Trasa średnio trudna po wciągnięciu się na Stóg Izerski dalej jest coś w rodzaju płaskowyżu. Z tamtąd już niedaleko do polany jakuszyckiej.

PS zlot od lat konkuruje z Opener Festiwal czy nie dałoby się jeszcze w tym roku zmienić terminu?

pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...