Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Mapka okolic,apteczka podręczna,Izo w proszku jak kto posiada co by się z kasy nie wytrzepać,plecak z bukłakiem,łatki do klejenia,naboje z CO2,mleczko uszczelniające,jakąś rację żywnościową w postaci konserwy na wszelką ewentualność lub pierwszy dzień i wszystko inne co wam potrzebne,wiadomym jest że każdy modyfikuje co zabrać ze sobą pod własne potrzeby

Może po prostu zamknij temat i otwórz go w czerwcu. Nie śledzę wątku bo (... 99% treści to spam) i tak pojadę, a miejsce tak czy owak pewnie jest górzyste, chyba że na rowery wodne się wybieramy. Jeśli miejsce i termin jest ustalone to co tu więcej pisać? Nocleg ustali organizator i poda w odpowiednim czasie. Niektórym smycz się luzuje i poradzić sobie nie mogą z nadmiarem szczęścia.

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

Spokojnie, śledzę temat :P Mogę oprowadzać garstkę po Izerach . Mój rowerek waży ze 16 kg i ciśnie ostro piony :P

P.S. @ mrmorty , obóz wspinaczkowy powiadasz .... łoję na dykcie aktualnie.... W skałach na pewno będę w stołowych, tylko nie wiem kiedy :D

• Mod Team

@zaDymek - w Radkowie działam, ale ostatnio to raczej stoję z tej strony liny co to jest przy ziemi :)

Jak się uda to bym zabrał swój również nieanorektyczny rower z 170 mm z przodu i można by wtedy pokazac że prawdziwa jazda jest z górki a nie w obcisłym stroju pod górkę ;)

Oczywiście wszystko jeszcze w strefie marzeń, bo nie wiadomo czy pieniądz zarabiac nie trzeba będzie to raz a dwa to w erze gdy opracowało się dla firmy algorytmy prowadzenia zajęc i każdy nowy może wg tych algorytmów jechac to starych pracowników już się tak nie szanuje i nie daje się wolnego

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Rok temu zamiast koszulek były kubeczki (właśnie sobie z niego popijam, he he he).

W każdym razie koszulki byłyby super, tylko pewnie wyjdzie tak jak 2 lata temu - chyba nawet wzór był wybrany, koszulki miały być tylko dla zlotowiczów po zlocie i temat umarł śmiercią naturalną :(

bigos zna się na rzeczy :thumbsup: Jeśli oficjalne-zlotowe t-shirty nie są w planie to może byśmy coś nieoficjalnego zrobili :) Choć koszulka zlotowa w mojej ocenie należy się tylko i wyłącznie uczestnikom zlotu, więc sprawa się komplikuje.

Dobrze by było żeby organizatorzy się wypowiedzieli. W ostatnim zlocie kubek był super niespodziewaną pamiątką, może w tym roku też jest planowana niespodzianka :)

Na allegro wystawia się mnóstwo firm oferujących nadruki, sądzę, że można by się z którąś dogadać.

• Mod Team

Ośrodek wybrany, niebawem (do piątku) wrzucę wątek z wszystkimi informacjami.

Koszulki nie ma problemu, jestem za ale zająć tym się nie dam rady.

Co do gadżetu.. w zeszłym roku udało się dorwać firmę, udało się dogadać to kubki były bo i projekt był gotowy (z niedoszłych koszulek) :) W tym roku także możemy zrobić jakiś "gadżet" pytanie na szybko odnośnie pomysłów oraz samej wartości jaką jesteście w stanie przeznaczyć ...? No chyba że komuś mało kubków to możemy lecieć po linii najmniejszego oporu i zrobić znowu kubki, ja jestem otwarty na propozycje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...