Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Na obozie przytykaliśmy klienta skarpetami.
Można przeturlać. . .
Biorąc pod uwagę powyższe zapowiedzi turlania to może być różnie
Też myślałem o namiocie. Dawno nie spałem pod płachtą
Ale nie myślisz o moim namiocie mam nadzieję
W kupie raźniej panowie

Ten wątek to o zlocie rowerowym jest?

Bo gdzieś się zatraciłem..

Anyłej-jeśli się pojawię ,to będę spał daleko od Was.....

kogo nazywasz sodomitą........?:-)

a wydawac by sie mogło prawie sami dorośli........ale widzę że ułańska fantazja ponosi...

to dobrze nie będzie nudno.......

a wracajac do tematu.......

czy jest na forum jakiś lokales ewentualnie ktos kto ogarnia okolicę żeby jaies ciekawe traski ogarnąć?

prócz singla oczywiście który będzie obowiazkowym punktem programu.

Gwałtem zająć to Staropolskie powiedzenie znaczące zająć siłą,przemocą :laugh: ,a sodomici to ci co myślą o zaliczaniu gleb,łamaniu mostków itp. ale wracamy do tematu i faktycznie przydałby się ktoś z okolic znający tam jakieś fajne traski,choć dla chcącego nic trudnego i zawsze można wstać o świcie i poszukać czegoś fajnego samemu lub grupką

"ja o świcie bez stresu" - raczej wątpię:-)

dla mnie noc jest do spania a noc kończy się między 6 a 7 i to jest dla mnie jalepszy moment żeby wstać z łóżka.......inaczej jestem nieznośny jak baba:-(

ale jeżeli wszyscy wstana o świcie to trudno .......

Raczej nie ma co liczyć że wszyscy zjadą jednego dnia ale można ustalić np. 3 pory w ciągu dnia w stałym miejscu na spotkanie się ludzi którzy dojechali wcześniej lub później ewentualnie wybrać jedno miejsce na spotkanie o jakiejś konkretnej godzinie i spotkamy się wszyscy razem zapoznamy i przywitamy wspólnym złotym izo lub dowolnie wybranym płynem uzupełniającym braki minerałów w organizmach

Kiciuś całe życie jesteśmy zaskakiwani i dowiadujemy się czegoś nowego o sobie samym :laugh: :laugh:

Ja zlot łączę z wypadem w góry, dlatego z ekipą albo jesteśmy parę dni wcześniej albo zostaniemy dłużej.

Dzień dojazdowy jest z reguły zapoznawczy - co, kto i gdzie jedzie zależy o której dotrze i czy mu się kce.

Natomiast co później to kwestia szczegółów do ustalenia na miejscu.

Materiałów o okolicach i trasach jest sporo. Na pewno coś opisywał bikeboard, z resztą wydawał swego czasu z Pascalem przewodniki rowerowe po Polsce i są one dobre, mimo że już dość leciwe. Ale jako inspiracja są spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...