przemula228 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Mam problem który wybrac prosze o pomoc ten Nowy Clark's Skeletal 203mm Przód lub Tył Wys.0! (2791925199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy Hayes Stroker Trail czarny 180 tył (2803302660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Prosze o szybka odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg000 Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Clarks Skeletal- jakosc materialow dosc kiepska i ciagle problemy ze srubami- zdarte gwinty i lebki. Weregulowanie tego tez moze dostarczac negatywnych emocji. reviews: http://www.chainreactioncycles.com/Reviews.aspx?ModelID=47542 Hays Stroker- nie uzywalem. Tu masz kilka opinii http://www.chainreactioncycles.com/Reviews.aspx?ModelID=46039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bop3 Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Clarks podobno kupa straszna co chwile coś nie tak problem z regulacją i luzy na mocowaniu ale to tylko słuchy jakie mnie doszły, sam osobiście użytkuje Hayesa Trail sprawdza się świetnie modulacja nie najgorsza, mogłoby być lepiej, siła mi w zupełności odpowiada zależy jak jeździsz, co prawda nie jest to hebel którym się hamuje jednym palcem z każdej prędkości ale do szybszych wycieczek po lesie i nie wielkich gór wystrasza, a na pewno i dałby radę więcej ale nie miałem okazji próbować. Siła jednak pochodzi z wielkości tarczy ja mam 180 przy 203 pewnie bałbym się go naciskać mocniej . Co do regulacji w moim przypadku zakończyła się na założeniu hamulca i ustawieniu tarczy w miejscu. Użytkowany z tarczą V6 bodajże nie dam sobie głowy uciąć dostałem razem z hamulcem kupionym za około 250 zł wiec tamta aukcja to troszkę przesada za używkę. Jeszce jedna uwaga sam wybierałem między tymi dwoma przez pewien czas jak zmieniałem hamulce no i padło na Trail'a ale nie wykluczałbym też Hayesów 9 po jeździe testowej wydawało się że miały odrobinę lepsza modulację ale to tylko chwila była a różnica nie była zbyt wyraźna więc kierowałbym się tu akurat ceną miedzy tymi dwoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemula228 Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Jednak już zakupiłem ten Hayes Stroker Trail czarny 180 tył (2822912655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. myśle że do stuntu wystarczy :)w przyszłosci myśle jeszcze zmienic tarcze na 203 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.