Bloody_Devil Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Chcialbym sobie kupic Koło 26" za ok 150 zł ale bez Opony i Detki bo juz mam Najlepiej zeby bylo z Allegro Ma wytrzymac wzniesienia, las lub hopki ; byc dobre w swojej klasie cenowej Czyli stosunek ceny i wytrzymalosci powinien byc na poziomie Z Góry Dziekuje Chcialbym sobie kupic Tylne Koło 26" za ok 150 zł ale bez Opony i Detki bo juz mam Najlepiej zeby bylo z Allegro Ma byc dobre w swojej klasie cenowej Czyli stosunek ceny i wytrzymalosci powinien byc na poziomie Z Góry Dziekuje Czy ktos mi pomoze dobrac czesci na Koło tylnie 26" bez opony i detki ?? Czy niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian1987 Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 tu masz kolo ale bez kasstey : http://allegro.pl/item96180577_kolo_tyl_mt...x_grandroc.html http://allegro.pl/item97410634__tylne_kolo..._zac_2000_.html za ta cene co chcesz dac, to nie oczekuj zbyt wiele, ja na tylne kolo chce wydac okolo 450zl, (bez opony i detki), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody_Devil Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 To koło ma byc bez kasety bo kasete juz mam Koło ma sie skladac z : obreczy szprych piast bez kasety opony i detki Prosze doradzcie mi jeszcze cos zebym mogl z czegos wybrac a kolo moze byc troche nawet ponad 150 zł Czekam na wasza pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 hmm a może po prostu: -piasta novatec na łożyskach maszynowych - 75zł -obręcz dm24 - np za 75zł na allegro (albo odemnie wezmies ) -szprychy dt champion - 32zł oczywiście wszystko nowe razem ok 180zł a kółko będzie nawet fajne Nie wiem czy w tej klasie cenowej znajdziesz coś lepszego. Ja bardzo podobny zestaw zamówiłem u Arnika. Tylko ja na przód i tył i w wersji na 36 szprych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody_Devil Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Hmmm mi taki zestaw odpowiadal by bo ja sie nieznam na czesciach cena tez przyzwoita Ale mialbym prozbe do ciebie zebys (jak bys mogl) oczywiscie poszukal takich czesci co masz na mysli na Allegro bylbym bardzo wdzieczny ci za to Z gory dziekuje i czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 hmm a może po prostu: -piasta novatec na łożyskach maszynowych - 75zł -obręcz dm24 - np za 75zł na allegro (albo odemnie wezmies ) -szprychy dt champion - 32zł oczywiście wszystko nowe razem ok 180zł a kółko będzie nawet fajne Nie wiem czy w tej klasie cenowej znajdziesz coś lepszego. Ja bardzo podobny zestaw zamówiłem u Arnika. Tylko ja na przód i tył i w wersji na 36 szprych. takie cos powinno starczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody_Devil Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Czy ta obrecz moze byc http://www.allegro.pl/item97020592_obrecz_...wana_od_ss.html i Piasta http://www.allegro.pl/item96596962__super_...vatec_tyl_.html a szprychy kupie w sklepie bo na allegro niema Czekam na wasza odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 chyba moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_Qbek_* Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A co sądzicie o Tych kołach: ?? Allegro Allegro2 Szukam w miare dobrego koła(tzn obręcz, szprychy i piasta bez opony i dętki) tylniego do Xc z mocowaniem pod tarcze w cenie około 170zł.. te w/w by się nadały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody_Devil Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ale chyba czy moze byc bo niewiem teraz czy to zalicytowac czy poczekac jeszcze CZEKAM NA JAK NAJSZYBSZA ODPOWIEDZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Bloody Jesli chodzi o obręcz dm24 to one chodzą właśnie za tyle co na tej aukcji. Za tyle można w sklepei kupic normalnie. Także na allegro nie warto bo za przesyłke zapłacisz jeszcze. Piaste możesz brac. Najlepiej wziac wszystko u jednego sprzedawcy zeby 3x nie placic za przesylke. Ja i tak bym brał u Arnika bo ogólnie wychodzi taniej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 popieram wypowiedz kolegi --> macq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.