Skocz do zawartości

[Koło] 26" za ok 150 zł

Bloody_Devil

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym sobie kupic Koło 26" za ok 150 zł ale bez Opony i Detki bo juz mam Najlepiej zeby bylo z Allegro

Ma wytrzymac wzniesienia, las lub hopki ; byc dobre w swojej klasie cenowej

Czyli stosunek ceny i wytrzymalosci powinien byc na poziomie

Z Góry Dziekuje

Chcialbym sobie kupic Tylne Koło 26" za ok 150 zł ale bez Opony i Detki bo juz mam Najlepiej zeby bylo z Allegro Ma byc dobre w swojej klasie cenowej Czyli stosunek ceny i wytrzymalosci powinien byc na poziomie

Z Góry Dziekuje

Czy ktos mi pomoze dobrac czesci na Koło tylnie 26" bez opony i detki ?? Czy niee ;)

hmm a może po prostu:

-piasta novatec na łożyskach maszynowych - 75zł

-obręcz dm24 - np za 75zł na allegro (albo odemnie wezmies :mellow: )

-szprychy dt champion - 32zł

oczywiście wszystko nowe

razem ok 180zł a kółko będzie nawet fajne :) Nie wiem czy w tej klasie cenowej znajdziesz coś lepszego. Ja bardzo podobny zestaw zamówiłem u Arnika. Tylko ja na przód i tył i w wersji na 36 szprych.

hmm a może po prostu:

-piasta novatec na łożyskach maszynowych - 75zł

-obręcz dm24 - np za 75zł na allegro (albo odemnie wezmies :D )

-szprychy dt champion - 32zł

oczywiście wszystko nowe

razem ok 180zł a kółko będzie nawet fajne :( Nie wiem czy w tej klasie cenowej znajdziesz coś lepszego. Ja bardzo podobny zestaw zamówiłem u Arnika. Tylko ja na przód i tył i w wersji na 36 szprych.

takie cos powinno starczyc :D

Gość Gość_Qbek_*

A co sądzicie o Tych kołach: ??

Allegro

Allegro2

Szukam w miare dobrego koła(tzn obręcz, szprychy i piasta bez opony i dętki) tylniego do Xc z mocowaniem pod tarcze w cenie około 170zł.. te w/w by się nadały?

Bloody Jesli chodzi o obręcz dm24 to one chodzą właśnie za tyle co na tej aukcji. Za tyle można w sklepei kupic normalnie. Także na allegro nie warto bo za przesyłke zapłacisz jeszcze. Piaste możesz brac. Najlepiej wziac wszystko u jednego sprzedawcy zeby 3x nie placic za przesylke. Ja i tak bym brał u Arnika bo ogólnie wychodzi taniej ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...