Furian Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Witam mam mały problem zresztą jak widać na zdjęciu ułamał mi sie kawałek pręta z siodełka, dlatego pisze na forum z pytaniem, czy dobrym pomysłem będzie to zespawać? To jest stal nierdzewna W tytule stawiamy nawiasy [].
piotreeek Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 kup nowe nie wygłupiaj się, tanie siodło to około 20zł, a przynajmniej nie ma ryzyka sztycy w dupie.
mateusz0595 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Ja też polecam kupić nowe, teraz jest po sezonie części są tanie.
Furian Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 Tylko że te siodełko jest bardzo dobre i wygodne, także chciałbym pozostać przy opcji naprawy
Fenthin Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 A jest temat stronę dalej... [siodełko] złamane pręty - serwis? - Sprzęt rowerowy - Forum Rowerowe - Największe w Polsce I nie, materiał prętów nie ma znaczenia. Pękło i tyle, czas wyrzucić śmieci. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.