przemula228 Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 chce kupic nowy albo mało używany hamulec hydrauliczny do 250zł który będę uzywac do stuntu na razie znalazłem takie| jesli macie jeszcze jakieś dobre to wyślijcie pozdro -hayes stoker trail -shimano deore bl-595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Mam M596 i jestem bardzo zadowolony, duża siła i dobra modulacja, z nówek to jeden z najlepszych hamulców w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemula228 Napisano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 a co robisz tym hamulcem jeździsz po mieście czy coś innego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 litości, sporo tego na forum. Radzę poszukać i poczytać. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.