doin Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Witam, Chcę kupić amortyzator do mojego roweru, Znalazłem fajny pod 1 1/8. Lecz mam pytanie czy gdyby rura sterowa była za długa to mogę ją sobie przyciąć do odpowiedniej długości ? Czy nie można tak robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek02 Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 spokojnie możesz przycinać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jeśli Twoja rama jest pod amorki 1 1/8 to tak możesz go kupić. Oczywiście że możesz przyciąć sterówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doin Napisano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 aa to dobrze tak raczej pod 1 1/8 jestem tego pewien na 98% Średnica otworu w ramie wynosi 34mm ( wewnętrzna) 40mm (zewnętrzna) więc chyba ok nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Wrzuć zdjęcia mostka A tak możesz pokazać ten amor to i w tym ci doradzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Masz mostek taki jak ten po lewej, czy jak ten po prawej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doin Napisano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Równie dobrze może być przejściówka na a-head tak jak znajomy ma w 1 calowych sterach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.