malheureux Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witam. Poszukuję spodenek rowerowych na przyszły sezon. Zależy mi na dobrej wkładce - tzn. wygodnej i dobrze spełniającej swoją funkcję. Fundusz jaki posiadam jest niestety niewielki - 100 zł, mogę troszkę dołożyć jak byłoby warto. Chcialabym kupić spodenki ze strony mikrsport.pl bo mają szeroką ofertę. Moją uwagę zwróciły: MIMO DESIGN SHAPE - damskie spodenki rowerowe, HT90-lady - MikeSport.pl ROGELLI TUSA - damskie spodenki rowerowe - MikeSport.pl (ogólnie z tej firmy to wszystkie wkładki wyglądają tak samo) MIMO AFTON - spodenki rowerowe, YCP - COOLMAX - MikeSport.pl - te są raczej męskie, ale ciekawi mnie ta wkładka. Może ktoś coś jest w stanie o niej powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 22 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Mimo Shape mają dobrą wkładkę ale materiał spodenek mechaci się po 2 sezonach. No chyba że moja piękna trafiła na kiepską dostawę. Lepsze, lepiej wykonane, wkładka też dobra ale niestety droższe: http://www.mikesport.pl/craft-1900025-active-damskie-spodenki-rowerowe.html Opinia żony, mam nadzieję że obiektywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malheureux Napisano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Właśnie oferta spodenek Mimo chyba najbardziej mi się podoba. Niestety na razie nie ma rozmiaru dla mnie z tych shape. A te Craft też bardzo fajne, ale cena trochę wysoka ;/ Jakby ktoś jeszcze miał jakieś spostrzeżenia to proszę o podpowiedzi, rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.