Mlodziutki Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Też mi się tak wydaje ale i tak waga jest bardzo fajna myślę że bez problemu będzie poniżej 10kg
blackiwan Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Jeżeli kupi tego Reactiona GTC PRO 2012 za poniżej 5900zł to zostaje mu 600zł(+ jakieś 1100zł za sprzedane części ) na modernizację. Ja bym od razu wymienił koła na jakieś 1400g-1500g, manetki na XT, p.przerzutkę na XT, opony na jakieś 450g-500g. Wyszedłby rower na napędzie full XT z hamulcami Formula RX, Fox-em oraz carbonową ramą. Również wyszło by poniżej 10kg.
Basiq Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 @Rulez skończ wciskać ludziom te brednie o wyciągniętej "sportowej" sylwetce, bo wystarczy zerknąć na PŚ czy choćby czołówkę giga u GG (co regularnie czynię) to jakoś tych sylwetek nie widać - a Kulhawy jest tego najlepszym przykładem mając ramę co najmniej o rozmiar lub dwa za małą (a do tego epic do wybitnie długich nie należy)... "sportowość" wynika nie z długości ramy, a kątów ją tworzących
Basiq Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 W żadnym... ale często siedzę na siedmiu ostrych, a czytając Ciebie odnoszę wrażenie, że Ty o nich tylko piszesz
Rulez Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Gdybyś choć sprawdził jak różne są kąty ram w rowerach do ścigania to głupot byś nie wypisywał.
Basiq Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Moje oba mają po siedem ostrych... a w reszcie sprawdzać nie muszę - góra jeden rozwarty (czy ze względów estetycznych czy to wagowych - nie wiem, ale ten na charakter ramy ma najmniejszy wpływ) co nie zmienia faktu, że to kąty charakteryzują ramę...
szczepan2612 Napisano 30 Listopada 2012 Autor Napisano 30 Listopada 2012 Dzięki serdeczne wszystkim za pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdecydowałem się kupić Cube. Po długich i ciężkich negocjacjach udało się wytargować Cube Reaction GTC SL 2012 za 6300zł. Na początku nie brałem go pod uwagę ze względu na cenę. Ale od słowa do słowa zrobiła się dobra cena i z tond mój wybór. W przyszłym lub następnym sezonie wymienię tylko koła, i myślę że waga zejdzie poniżej 10kg. POZDRAWIAM http://sklep.sportprofit.pl/pl/p/Cube-REACTION-GTC-SL-black-n-white-2012/1105
maroko777 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Bardzo fajny rower, GRATULUJE zakupu w tak dobrej cenie
merlin85 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Wow, kurcze! Ładnie utargowałeś! Szacun! Czyli w zasadzie kupiłeś GTC SL w cenie GTC PRO, a w zadzie jeszcze 200zł mniej Czym było spowodowane, że tak zeszli Ci z ceny? Widzę na stronie "ostatnia sztuka" i to jest główny powód? Trafiłeś z rozmiarem?! Kiedy rower będzie u Ciebie? Pomarzyć o takim sprzęcie!
szczepan2612 Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Napisano 1 Grudnia 2012 Wow, kurcze! Ładnie utargowałeś! Szacun! Czyli w zasadzie kupiłeś GTC SL w cenie GTC PRO, a w zadzie jeszcze 200zł mniej Czym było spowodowane, że tak zeszli Ci z ceny? Widzę na stronie "ostatnia sztuka" i to jest główny powód? Trafiłeś z rozmiarem?! Kiedy rower będzie u Ciebie? Pomarzyć o takim sprzęcie! Na początek małe sprostowanie. Mam ośmioletniego syna który uwielbia pisać na kompie,i to on wystawia mi posty. Ja mu dyktuje a on piszę. Walną się z ceną. Tak naprawdę to zapłacę sto zł. więcej. Myślę że nawet 6400zł to i tak świetna cena za taki sprzęt. Oto strona sklepu z którego kupiłem rower http://989.com.pl/pl/ Do tej pory podawałem inną stronkę ze względu na lepsze foty. Z tego co wiem od sprzedawcy (bardzo dobry kontakt) to Cube do końca listopada miał dużą promocję. Z dniem pierwszego grudnia rowery będą droższe. Ale czy to prawda .... Zaliczka wpłacona i myślę że w przyszłym tygodniu będę mógł go przetestować, jak pogoda pozwoli.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.