Mlodziutki Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Witam do ścigu jeszcze zostało ale już piszę żebyście pamiętali a więc tak wyścig będzie pare dni po nowym roku w Rudzie więcej info powinno się znaleźć po jakimś czasie tutaj TIGRIS Pisać kto się wybiera
kubek20 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Ja może bym się wybrał, jak będziesz coś więcej wiedział to pisz
mihalp90 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Pisałem Ci na PW, podaj miejsce, gdzie jest więcej info, bo na stronie nie umiem znaleźć
Mlodziutki Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Napisano 3 Grudnia 2012 Tutaj masz ale nie ma jeszcze dokładnych informacji na temat imprezy jak coś to radzę zadzwonić jak się spieszysz http://tigris.orangespace.pl/
rzezniol Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Coś kiepsko to wszystko wygląda ... Ostatni news na stronieTigris datowany jest na sierpień ... Jak by nie było mamy miesiąc do imprezy a tu nawet przybliżonej daty Żadnej oficjalnej wzmianki o planowanym wyścigu ... tak mi się wydaje że jak organizatorem imprezy jest też MOSiR Ruda Śl. to na ich stronie też coś być powinno a tu cisza ... U sponsora ... cisza Nie chcę krakać ... Pozdro
lysy35 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Oni tak mają z tą stronką ,więcej jezdzą jak siedzą w necie za co +, trasa na handlu wirek połowa pod dachem takie lekkie xc Dojechałem ostatni , ale w rudzie zawsze wysoki poziom. Bardziej polecam u nich wrześniowe zawody super trasa
Mlodziutki Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 Bym zadzwonił do nich ale nie mam kasy na fonie. Jak ktoś ma i może zadzwonić to byli by wszyscy wdzięczni Zapraszam do wypowiadania się na temat wyścigu 6 na Dolomitach !
Mod Team Franio Napisano 4 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 4 Grudnia 2012 Ja też bym się wybrał! szosa/mtb czy co? Szosowy wyścig w Sylwestra.. To było coś Jedni zaliczaliby gleby pod wpływem śniegu i lodu, a inni... Sory za OT
mihalp90 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 no nie wiem jak Ty Franio, ale niektórzy nawet przy -20 na szosie cisną
Mod Team Franio Napisano 4 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 4 Grudnia 2012 Nie zrozumiałeś żartu Kręcić można nawet przy -30 stopniach, ale jeździć na kolarce po lodzie i śniegu? Szaleństwo BTW. Ten wyścig to fajna inicjatywa. Chętnie pościgałbym się również zimą. W sumie do Rudy Śląskiej mam coś koło 150km, więc jeśli do tej pory złożę górala, to kto wie...
ice81 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 dziś 28 nic na temat zawodów nie ma a są już na masę w późniejszym terminie wiec chyba w tym roku ich nie będzie :/
DEVILEK Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 No i jak, będzie ten wyścig, czy jednak nie ? 3 tygodnie be jazdy i aż nogi się rwią, do większego wysiłku
Mlodziutki Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 Jutro jeśli znajdę chwilę czasu to postaram się aby zadzwonić do org na pewno będziecie wiedzieć wszystko jako pierwsi Pozdrawiam .
rzezniol Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Może ja czegoś nie kumam ale tak na logike ... Jeżeli poprzednia edycja odbyła się się 6 stycznia 2012 a informacja o nich była 30 listopada 2011 r. To nadal myślicie że będzie kolejna edycja 2013 tych zawodów ? Bo mi się nie wydaje Dzwonić to trzeba było na początku grudnia ... Ale też trochę dziwne zachowania organizatorów. Jak na zawody zimowe w poprzedniej edycji wystartowało coś około 50 kilka zawodników więc chcąc nie chcąc frekwencja dopisała a frekwencja to taki wyznacznik który powinien decydować czy warto kontynuować cykl. Na nowy rok życzę wam z całego serca aby zawody się odbyły ... ja niestety z powodu kontuzji nie mam szans na start. Pozdrawiam ...
Franiuu Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Wyścig z przyczyn technicznych się nie odbędzie. Nie zauważyłem tego tematu i nie napisałem. Nie znam szczegółów, widziałem tylko wpis znajomego, który jest organizatorem tych zawodów, że sie nie odbędą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.