Skocz do zawartości

[zawody] Sylwestrowy wyścig w Rudzie Śl

Mlodziutki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam do ścigu jeszcze zostało ale już piszę żebyście pamiętali :D a więc tak wyścig będzie pare dni po nowym roku w Rudzie więcej info powinno się znaleźć po jakimś czasie tutaj TIGRIS Pisać kto się wybiera :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Coś kiepsko to wszystko wygląda ...

Ostatni news na stronieTigris datowany jest na sierpień ...

Jak by nie było mamy miesiąc do imprezy a tu nawet przybliżonej daty :)

Żadnej oficjalnej wzmianki o planowanym wyścigu ... tak mi się wydaje że jak organizatorem imprezy jest też MOSiR Ruda Śl. to na ich stronie też coś być powinno a tu cisza ...

U sponsora ... cisza :)

Nie chcę krakać ...

Pozdro

Napisano

Oni tak mają z tą stronką ,więcej jezdzą jak siedzą w necie za co +, trasa na handlu wirek połowa pod dachem takie lekkie xc

Dojechałem ostatni :thumbsup:, ale w rudzie zawsze wysoki poziom. Bardziej polecam u nich wrześniowe zawody super trasa

Napisano

Bym zadzwonił do nich ale nie mam kasy na fonie. Jak ktoś ma i może zadzwonić to byli by wszyscy wdzięczni :D Zapraszam do wypowiadania się na temat wyścigu 6 na Dolomitach !

• Mod Team
Napisano

Ja też bym się wybrał!

szosa/mtb czy co?

Szosowy wyścig w Sylwestra.. To było coś :D Jedni zaliczaliby gleby pod wpływem śniegu i lodu, a inni... Sory za OT :P

• Mod Team
Napisano

Nie zrozumiałeś żartu :) Kręcić można nawet przy -30 stopniach, ale jeździć na kolarce po lodzie i śniegu? Szaleństwo :P BTW. Ten wyścig to fajna inicjatywa. Chętnie pościgałbym się również zimą. W sumie do Rudy Śląskiej mam coś koło 150km, więc jeśli do tej pory złożę górala, to kto wie... :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Może ja czegoś nie kumam ale tak na logike ...

Jeżeli poprzednia edycja odbyła się się 6 stycznia 2012 a informacja o nich była 30 listopada 2011 r.

To nadal myślicie że będzie kolejna edycja 2013 tych zawodów ?

Bo mi się nie wydaje ;)

Dzwonić to trzeba było na początku grudnia ...

Ale też trochę dziwne zachowania organizatorów.

Jak na zawody zimowe w poprzedniej edycji wystartowało coś około 50 kilka zawodników więc chcąc nie chcąc frekwencja dopisała a frekwencja to taki wyznacznik który powinien decydować czy warto kontynuować cykl.

Na nowy rok życzę wam z całego serca aby zawody się odbyły ... ja niestety z powodu kontuzji nie mam szans na start.

Pozdrawiam ...

Napisano

Wyścig z przyczyn technicznych się nie odbędzie. Nie zauważyłem tego tematu i nie napisałem. Nie znam szczegółów, widziałem tylko wpis znajomego, który jest organizatorem tych zawodów, że sie nie odbędą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...