Smuga Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Skoro cały czas cisza, to proponuję spotkać się w Roztoce ok. 12.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 To może przełożymy to spotkanie na długi weekend majowy, może więcej osób będzie chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 To moze najblizszy weekend? Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bwbw Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Możliwe, że jestem chętny, w zależności od terminu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smuga Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 W niedzielę nie mogę, ale w sobotę bardzo chętnie się przejadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mi osobiście bardziej by pasowała niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi