adriansocho Napisano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 "Zlot" raczej nie wypali bo selekcja jest zbyt wąska. Dobra, osoby na 27,5" też mogą przyjechać, niech im będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 koks,koks,koks matko :sick: striptizerki,fanfary,dżizas możemy poczuć się jak bogowie Ci z tymi dziecięcymi rowerumi mogą również zjechać :laugh: Tobo jak zwykle sceptycznie nastawiony i już selekcję zaczyna robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Kłaniam, Dalibyście sobie siana kołpaki z fanfarami i fajerwerkami. Weźcie przykład z Wybrzeżaków. Kto chciał i mógł przyjechał i było git Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Koks,striptizerki,fajerwerki,fanfary muszą być niech wybrzeże patrzy jak się bawi Polska centralna :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ... uhmmm... Tytus Bomba wiecznie żywy. Lasery, dziwki i wóda Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Cocolino macie pod dostatkiem... wystarczy za okno łeb wychylić. Jak jest ktoś ze sprzętem dla mikro ludzi o nikczemnym wzroście 175 centymetrów niechaj bez wahania sie zjawi. :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Jak tak dalej pójdzie to wybrzeże będzie się śmiać :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Albo nam pozazdroszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Uwaga uwaga, zaproponuję termin: niedziela 21 kwietnia albo sobota 27 kwietnia (chyba wolę ten pierwszy). Takie terminy pasują mnie osobiście, i dają odrobinę nadziei na odrobinę ciepła. What say you? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paznok Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 W moim przypadku niestety kwiecień odpada ale może załapie się na jakiś następny spęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 W sobotę miewam robotę więc siłą rzeczy zostaje niedziela. Może być 21 kwietnia może być w innym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Nie wiem jak mi służby wypadną w kwietniu ale jeżeli będę miał wolne to się łapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Albo nam pozazdroszczą LOL!!! na razie to Wy kołpaki mozecie nam zazrościć. Wybrzeże-Warszawa 2:0 w zlotach. I do tego moja obecność podnosi range każdego do kategorii międzynarodowej. Naprawdę musicie się postarac aby nas dogonić, a co dopiero wprawić w zazdrość... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ivan nie przesadzaj z tą międzynarodówką i swoją obecnością,może uda mi się zaprosić mistrza Polski w kolarstwie szosowym więc prestiż imprezy zostanie podniesiony ale muszę człeka zacnego odwiedzić i zapytać co on sądzi o mojej propozycji i czy znajdzie czas dla nas maluczkich,"kołpaki"?? jak my kołpaki to ty "słoik" :sick: dobra pożartowali bez obrazy czas się brać do działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 (edytowane) na razie to Wy kołpaki mozecie nam zazrościć. Wybrzeże-Warszawa 2:0 w zlotach. I do tego moja obecność podnosi range każdego do kategorii miedzynarodowej. @Ivan - planujesz nawiedzic kolegow w Warszawie, o ile zlot dojdzie do skutku? BTW, sa juz jakies szczegoly co do wiosennego zlotu wielkokiszkowego (i nie tylko) na poludniu? Edytowane 28 Marca 2013 przez Herodot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 W aktualnej formule jest to nie tyle zlot co spotkanie szerszej (miejmy nadzieję) grupy z używającej wielkiej kichy - z udziałem fanów tejże, ale dosiadających czegoś subtelniejszego. Z konkretów jest póki co data. Rozumiem że 21 kwietnia nie wywołuje oporów. Pozostało wybrać miejsce. Skoro KPN to może albo parking w Truskawiu albo parking w Roztoce. Osobiście wolę to drugie, bo o rzut beretem zaczynają się najfajniejsze tereny KPN, ze szczeblem włącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 @Ivan - planujesz nawiedzic kolegow w Warszawie, o ile zlot dojdzie do skutku? BTW, sa juz jakies szczegoly co do wiosennego zlotu wielkokiszkowego (i nie tylko) na poludniu? Słabo to widzę. I to potrójnie słabo. Uno - raczej do 100-licy sie nie wybiorę bo mi nie po drodze. Due - południe to raczej na razie też wyglada lipnie gdyż... Tertio - Wiosenny? To jakiś ponury żart jest chyba Szybciej zamiast fulla kupię fatbajka lub rakiety śnieżne... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 to jak? myślimy dalej na spotem czy odpuszczamy bo jak widzę temat umarł pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Temat nadal żyje,jak napisał Sol termin dajemy na 21.04.2013,parking w Roztoce więc zapraszamy wszystkich z wielkim kołem i tym małym również nikogo nie dyskwalifikujemy i oby dopisała nam tylko pogoda a uda nam się zapoczątkować miłą inicjatywę paru zapaleńców do wspólnych zabaw na dużych kołach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smuga Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Cześć, jeśli nie będzie padać chętnie dołączę, będzie kolejne duże koło O której zbiórka? I gdzie dokładniej jest parking, bo w Roztoce nigdy nie miałem przyjemności być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Jak paczę na odzew, a raczej jego brak, to średnio to widzę. Tak czy inaczej ja się postaram być, bo i tak chcę pojeździć po tamtych okolicach. A czy będę i o której startuję - dam znać ok. piątku/soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Póki co jest nas pięciu. Wysłane z mojego za pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Ponoć jutro ma być słonecznie więc mam nadzieje że uda mi się dotrzeć. Miejsce ustalone, brakuje tylko godziny zbiórki. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez lanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Jesli mi wyrwac uda sie to wpadne. Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Dopadła mnie proza życia rodzinnego, więc muszę spasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi