Skocz do zawartości

[malowanie proszkowe]ramy alu

outta82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

macie może namiary na malarnie proszkową w Toruniu, Bydgoszczy lub okolicach, która wykonała by usługę malowania proszkowego z usunięciem starego lakieru.

Dzięki za pomoc,

Pozdrawiam

Hej

Napisano

Siemka,

trochę drogo w Bio Bike, ale pojadę z ramą to się określą. Może warto dołożyć. Na dzień dobry podali od 250zł , hmmm

Jak by ktoś jeszcze miał ciekawe propozycje to chętnie sprawdzę:D

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wiem, że zdecydowanie nie spełnia to odległości, ale w Wawie jest pomalujrower.pl (albo cos takiego). Cena jaką sobie życzą za pomalowanie ramy z widelcem to 100 zł. Dodatkowo, możesz zejść z ceny jeżeli samemu zdejmiesz lakier i oczywiście zabezpieczysz rame, ściągniesz wszystkie graty wysyłając sama ramę, a nie gotowy do jazdy rower ;)

Napisano

Oni jakiś czas temu faktycznie to robili za 100 czy 120 PLN. Ale potem każdego dopada ten moment, że już klientów jest za dużo i podwyższenie opłaty pozwala dostosować ich ilość...

Napisano

Witam,

padło na Bio Bike w Toruniu.

Może i cena trochę spora w porównaniu do przejrzanych opcji ( pozostało na 250zł), ale jednak blisko, naprawdę fachowa pomoc i doradztwo, ramę oczyszczą z farby chemicznie, nie jak mi gdzie niegdzie proponowano przez piaskowanie.

Dodatkowo zajmują się wszelkim majsterkowaniem związanym w ramami, włącznie z składaniem ram pod wymiar, to od razu polecą mocowania piwotów, które od początku raziły mnie w oczy:D

Zobaczymy jak wyjdzie, kolorek będzie czarny mat.

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Napisano

Piaskowanie ramy -  Toruń ul. Rolnicza / nawet aluminiowe/- 30-40 zł

Malowanie proszkowe Cosmet ul. Na zapleczu lub druga lakiernia / nie pamiętam nazwy firmy/ też na ul, Na Zapleczu - 50-60 zł

@outta82 - mógłbyś napisać jak wyszło malowanie? Polecasz to miejsce?

Napisano

Siema,

polecać polecam, bez dwóch zdań. Zanoszę ramę, nie martwię się o zabezpieczenie otworów. Odbieram po 3 dniach. Pomalowana świetnie. Żadnych nierówności, zacieków, grudek czy innych niedoskonałości. Ale...ostatno byłem u nich i akurat ktoś dzwonił o malowanie. Dopiero na jesieni będzie można. Koleś zawalony robota na sezon i na pewno nie ma czasu się za to zabierać. Ale jak coś lepiej sam zadzwoń i się upewnij.

Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...