OlgaSzmit Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 jakie znacie sposoby na walkę z rowerowymi absurdami, jakich u nas nie brakuje. czy takie filmiki jak ten: mogą coś zmienić? jak sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Siema, filmik super, ubawiłem się Moja opinia, raczej nie da się tego zmienić, co nie znaczy że trzeba się dostosować to takich absurdalnych przepisów. Zdrowy rozsądek i sprawa załatwiona. Pozdrawiam Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ten filmik jest dowodem popełnienia przestępstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlgaSzmit Napisano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Próbować zawsze trzeba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dobrze, że nie strzelał po oponach do uciekających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Osobiście jakby mnie takie kudłate cos w przebraniu próbowało zatrzymać, to bym poinformował pierwszy napotkany patrol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Takie filmiki nic nie dadzą. Żeby coś się zmieniło trzeba dużo pracy i wysiłku włożyć. Po prostu machina urzędnicza jest ociężała i ciężko pchnąć we właściwą stronę. Bywa też, że raz ruszona w jedną stronę niechętnie idzie za zmieniającą się rzeczywistością - patrz wpychanie na siłę ddr gdzie nie powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Przepisem przepisem. Bądź co bądź do tego ograniczenia w Sopocie stosują się głównie starsi ludzie na holenderkach, reszta w 90% ma to w poważaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.