DominikM Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Jak co roku na początku grudnia zapraszamy na poznawanie okolic Wrocławia nocą. Impreza odbędzie się w Bystrzycy koło Oławy, planujemy spełnić marzenia miłośników historii od starożytnej (grodziska i cmentarzyska ) do nowożytnej (bunkry ). Miejsce startu / baza : Bystrzyca koło Oławy. Start : 18:00 Koniec : gdy ostatni wrócą z lasu Wpisowe : 10 pln Strona imprezy : Mini Nocna Masakra - Wiadomości pozdrawiam i zapraszam
evo07 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 proszę o cenzurę tego zdjęcia - mój ryj nie musi być na pierwszym planie:D szkoda dzieci...
Szoppers Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 proszę o cenzurę tego zdjęcia - mój ryj nie musi być na pierwszym planie:D szkoda dzieci... Piekna Fota! na pierwszym planie mooj plecak ;P na drugij "pysio" Evo a na trzecim zamaskowany Majkel z "juz moja Orbeą" na www.pureMTB.pl pojawi sie pewnie dzisiaj zajawka Bystrzyco przybedziemy!
Pawel95 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Siema, w tym roku pierwszy raz startuję z czteroosobową ekipą. Wszyscy jesteśmy świeżaki !!! Jakie są opcje długości tras? Bo nie wiem co wpisać w zgłoszeniu.
DominikM Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Jakie są opcje długości tras? Bo nie wiem co wpisać w zgłoszeniu. Po prostu "rowerowa" - zwykle ma ok 35km - zależnie od terenu i dróg po których przyjdzie się wam poruszać.
evo07 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Dominiku -dzięki za zmianę foty:) Szoppu startujemy oczywiście jako pure? Jak się uda rozświetlimy las mocą 2xMJ872+boćka+czołówka mactronica - przybywajcie:) oświetlenia dodawajcie:) do zoba!
DominikM Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 Jak się chcesz licytować, to mogę złożyć 3 x XM-L U2 @ 3A to powinno dać po stratach 971*3*0,91=2650 lumenów (w miarę realnie ) - mam 5 gotowych obudów do tego...
evo07 Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 zakładaj i oświetlaj a wracając do tematu - bierzesz udział czy znów tylko foty będziesz robił?
DominikM Napisano 23 Listopada 2012 Autor Napisano 23 Listopada 2012 bierzesz udział czy znów tylko foty będziesz robił? Raczej budowa trasy i zdjęcia - taka już dola orga, trzeba się poświęcić dla dobra startujących. Teraz w Weekend startuje w Nocnym Rogainingu i potem w Nocnej Masakrze
Szoppers Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Dominiku -dzięki za zmianę foty:) Szoppu startujemy oczywiście jako pure? Jak się uda rozświetlimy las mocą 2xMJ872+boćka+czołówka mactronica - przybywajcie:) oświetlenia dodawajcie:) do zoba! Oczywiscie ze jako Pure i do tego w tym temacie objawil sie "nasz nowy nabytek" ale szczegoly na priv.. ja ponownie na skromniaku czyli Trypel + czoloowka Petzla ale nie swiatlo nam potrzebna tylko "obczajka i wycinka"
DominikM Napisano 30 Listopada 2012 Autor Napisano 30 Listopada 2012 No to jesteśmy blisko pobicia rekordu z 2009 (255 zapisanych, 222 startujących) - na teraz tylko 245 zapisanych pomimo pewnych szans na śnieg jutro
evo07 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 nie ma śniegu nie ma zabawy:) do zoba!!! jedyny minus śniegu - jak spadnie to jadę bez baby...
evo07 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Śniegu nie było ale było dość zimno. Część ekipy nie dojechała i wymieniła MNM na waczing tiwi i żarcie czipsuff. Baba była dzielna Jak zwykle trochę żeśmy pobłądzili i nie wsio odnaleźli bo co poniektórym było zimno w 100py i nawet wino nie pomogło;) dzieki i do następnego (frashka??) ps: punkty pięknie poukrywane;> trasa: Mini Nocna Masakra | Cycling Workout | Endomondo
Pawel95 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 kuuuurna, wstyd! nie mieliśmy z kolagami dużo czasu... ;( Zajechaliśmy aż do Brzegu... zdobyliśmy tylko trzy ostatnie pointy... Szkoda, poćwiczymy czytanie mapy i spróbujemy za rok. No ale startowaliśmy bez grupy, spóźnienie 15min. Ale dzięki! Szkoda że nie znalazłem nikogo z PureMTB ;( Jak u was z wynikami?
Pawel95 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 I po przejechaniu ok 110km stwierdzam że było to męczące... Ze 110, pewnie 50% było po terenie... Mini Nocna Masakra - nocny rajd na orientację, nie daliśmy dziś rady, okazało się, że porwaliśmy się z motyką na Słońce... Brak praktycznego i szybkiego czytania mapy, trudny teren, i długi dojazd, przerosło nas to wszystko... Jednak, już za rok, planujemy kontratak i będziemy się do niego przygotowywać. Ogólnie mieliśmy do przejechania ok 35km po lasach w nocy. Bywało że średnia prędkość na przeprawianiu się przez zmrożone błoto wynosiła 5km/h. Błoto i woda które oblepiały nasze ramy po chwili zamarzały, tworząc grubą skorupę, tak samo z wodą w bidonach... Myląc trasę dojechaliśmy do Brzegu, wsiedliśmy tam w pociąg do Wrocławia, jechaliśmy z trzema starszymi mężczyznami i z superowym labladorem. Śmieszną rzeczą było to że w pociągu było ciepło i skorupa z rowerów zaczęła spływać
evo07 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 no to ładnie panowie daliście czadu;) jakieś pk zaliczone?? a myślałem że to myśmy pobłądzili pozdrower
DominikM Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Napisano 2 Grudnia 2012 Myląc trasę dojechaliśmy do Brzegu, wsiedliśmy tam w pociąg do Wrocławia No nie wiem co wy mieliście w tych bidonach, ale po efektach sadząc to nie powinno zamarzać
Pawel95 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 pk 3/11 Ale, poważnie! Za rok się tak nie pogubimy!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.