Skocz do zawartości

[MTBO] Mini Nocna Masakra - Bystrzyca k. Oławy - 1.12.2012

DominikM

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak co roku na początku grudnia zapraszamy na poznawanie okolic Wrocławia nocą.

Impreza odbędzie się w Bystrzycy koło Oławy, planujemy spełnić marzenia miłośników historii od starożytnej (grodziska i cmentarzyska :voodoo: ) do nowożytnej (bunkry :bomb_ie: ).

P1030589.JPG

Miejsce startu / baza : Bystrzyca koło Oławy.

Start : 18:00

Koniec : gdy ostatni wrócą z lasu :blink:

Wpisowe : 10 pln

Strona imprezy : Mini Nocna Masakra - Wiadomości

pozdrawiam i zapraszam

Napisano

proszę o cenzurę tego zdjęcia - mój ryj nie musi być na pierwszym planie:D szkoda dzieci...

Piekna Fota! :) na pierwszym planie mooj plecak ;P na drugij "pysio" Evo a na trzecim zamaskowany Majkel z "juz moja Orbeą" ;)

na www.pureMTB.pl pojawi sie pewnie dzisiaj zajawka :)

Bystrzyco przybedziemy! :)

Napisano

Siema, w tym roku pierwszy raz startuję z czteroosobową ekipą. Wszyscy jesteśmy świeżaki !!! :D

Jakie są opcje długości tras? Bo nie wiem co wpisać w zgłoszeniu.

Napisano

Jakie są opcje długości tras? Bo nie wiem co wpisać w zgłoszeniu.

Po prostu "rowerowa" - zwykle ma ok 35km - zależnie od terenu i dróg po których przyjdzie się wam poruszać.

Napisano

Dominiku -dzięki za zmianę foty:)

Szoppu startujemy oczywiście jako pure? ;)

Jak się uda rozświetlimy las mocą 2xMJ872+boćka+czołówka mactronica - przybywajcie:) oświetlenia dodawajcie:) do zoba!

Napisano

Jak się chcesz licytować, to mogę złożyć 3 x XM-L U2 @ 3A to powinno dać po stratach 971*3*0,91=2650 lumenów (w miarę realnie :devil: ) - mam 5 gotowych obudów do tego... :sorcerer:

Napisano

bierzesz udział czy znów tylko foty będziesz robił? :)

Raczej budowa trasy i zdjęcia - taka już dola orga, trzeba się poświęcić dla dobra startujących. Teraz w Weekend startuje w Nocnym Rogainingu i potem w Nocnej Masakrze :033:

Napisano

Dominiku -dzięki za zmianę foty:)

Szoppu startujemy oczywiście jako pure? ;)

Jak się uda rozświetlimy las mocą 2xMJ872+boćka+czołówka mactronica - przybywajcie:) oświetlenia dodawajcie:) do zoba!

Oczywiscie ze jako Pure i do tego w tym temacie objawil sie "nasz nowy nabytek" ;) ale szczegoly na priv.. ja ponownie na skromniaku czyli Trypel + czoloowka Petzla :P ale nie swiatlo nam potrzebna tylko "obczajka i wycinka" ;)

Napisano

Śniegu nie było ale było dość zimno. Część ekipy nie dojechała i wymieniła MNM na waczing tiwi i żarcie czipsuff.

Baba była dzielna :)

Jak zwykle trochę żeśmy pobłądzili i nie wsio odnaleźli bo co poniektórym było zimno w 100py i nawet wino nie pomogło;)

dzieki i do następnego (frashka??)

ps: punkty pięknie poukrywane;>

trasa: Mini Nocna Masakra | Cycling Workout | Endomondo

Napisano

kuuuurna, wstyd! nie mieliśmy z kolagami dużo czasu... ;( Zajechaliśmy aż do Brzegu... zdobyliśmy tylko trzy ostatnie pointy...

Szkoda, poćwiczymy czytanie mapy i spróbujemy za rok.

No ale startowaliśmy bez grupy, spóźnienie 15min.

Ale dzięki!

Szkoda że nie znalazłem nikogo z PureMTB ;( Jak u was z wynikami?

Napisano

I po przejechaniu ok 110km stwierdzam że było to męczące... Ze 110, pewnie 50% było po terenie...

Mini Nocna Masakra - nocny rajd na orientację, nie daliśmy dziś rady, okazało się, że porwaliśmy się z motyką na Słońce... Brak praktycznego i szybkiego czytania mapy, trudny teren, i długi dojazd, przerosło nas to wszystko... Jednak, już za rok, planujemy kontratak i będziemy się do niego przygotowywać. Ogólnie mieliśmy do przejechania ok 35km po lasach w nocy. Bywało że średnia prędkość na przeprawianiu się przez zmrożone błoto wynosiła 5km/h. Błoto i woda które oblepiały nasze ramy po chwili zamarzały, tworząc grubą skorupę, tak samo z wodą w bidonach...

Myląc trasę dojechaliśmy do Brzegu, wsiedliśmy tam w pociąg do Wrocławia, jechaliśmy z trzema starszymi mężczyznami i z superowym labladorem. Śmieszną rzeczą było to że w pociągu było ciepło i skorupa z rowerów zaczęła spływać :D

Napisano

Myląc trasę dojechaliśmy do Brzegu, wsiedliśmy tam w pociąg do Wrocławia :D

No nie wiem co wy mieliście w tych bidonach, ale po efektach sadząc to nie powinno zamarzać :sweat:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...