mariusz231 Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witam, Czy można zastąpić takie końcówki zacisku bb7 ? http://external.ak.f...31YD3C7BxZL.jpg z kupnem u nas chyba niema szans. Nazwa serwisowa to Cable Boot Kit, lecz dostępne tylko za granicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Jeśli nie masz takowych a chcesz choć trochę uszczelnić układ, zamiast tego załóż harmonijkę od Vłki - ja mam tak w BB5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A po co mają być te gumeczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Dzięki za pomoc, teraz wiem czego szukać, dam + jak będzie można Temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.