CzikO Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Siemka. Myślałem ostatnio o jakimś wypadzie wspólnym w góry przyszłego roku. Napisałem to teraz żeby wszyscy mogli się zapoznać z tematem i podać w razie czego swoje propozycje. Myślałem że koło 28-29 czerwca 2013 było by dobrą datą z racji że jest to jeszcze przed urlopami a i pogoda dopisywać lubi Czekam na wasze propozycję daty i miejsca wyjazdu ( może ktoś zna jakieś fajne miejsca gdzie warto było by wspólnie podskoczyć) Myślę że do miejsca docelowego pojedzie się pociągiem, na miejscu pojeździmy (1 lub 2 dni zależnie od chętnych) i powrót wieczorem znowu pociągiem. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) ja planuje na 2013 wypad do Krynicy. Mam ciotke pare km dalej w Tyliczu, ktora wynajmuje kwatery wiec jest baza na rowery. tras sporo, jest gdzie posmigac Edytowane 18 Listopada 2012 przez demek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Super jak znajdziemy więcej chętnych to czemu nie Jestem otwarty na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi