qrczakzul Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Który rower lepszy: -Kellys Beast 2012 -Scott Spark 60 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 lepszy: -Kellys Beast 2012 -Scott Spark 60 2010 Może dasz linki do specyfikacji,myślisz,że mamy komputery w głowach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 http://kellysbike.com/index.php?id=pl_product&product_id=28000&countries_id=170&countries_name=pl&cat_id=318&subcat_id=319 http://www.bikeatelier.pl/rowery/rowery-mtb-amortyzowane/rower-scott-spark-60-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Ja bym tu od siebie dodał zapytanie. Jaka jest najrozsądniejsza cena jaką należałoby przeznaczyć na fulla żeby pośmigał możliwie jak najdłużej ? Dodam że przy niedługich wyjazdach, w większości na szosie, po łatwych terenach i w dodatku mało intensywnie. Słyszałem opinie że 6tys, a słyszałem też że 3-4,5tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Scott A nie chciałbyś czegoś używanego? Za 4k można mieć coś w miare fajnego Choćby taki giant,ale tutaj to targowałbym się http://allegro.pl/giant-anthem-1-07-rozm-l-idealny-maratonczyk-i2798080293.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Myślałem nad używanym, ale w okolicy niestety pustki. A wiadomo, że co nowe to dłużej pochodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Niekoniecznie. Często używany w dobrym stanie pojeździ dłużej i lepiej niż nowy niższej klasy. Jak się poszuka to można kupić czasami naprawdę perełki na wysokim osprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Niewiele jest używanych 21/L z tego co widzę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Scout ma o niebo lepszy osprzęt, za to kellys bije go na głowe wyglądem. Na zawieszeniu sie nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A ja zadam standardowe pytanie hehe: czy "przy niedługich wyjazdach, w większości na szosie, po łatwych terenach i w dodatku mało intensywnie" na pewno full będzie optymalnym wyborem? Za kwotę, którą dysponujesz można kupić HT na super osprzęcie, a do wymienionych zastosowań wystarczy aż nadto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 moje wyjazdy nie są krótkie i nieintensywne, a co do dróg mógłbym się z tobą zgodzić jakbym nie mieszkał gdzie mieszkam. najpierw myślałem o kolazowce ale dziury i nierówności występujące w mojej okolicy zniszczylyby obręcze i mój układ kostny ;/ sam jeżdżę na xc i jest tragicznie więc zmiana na enduro jest praktycznie nieodwolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Jeżeli większość szosa to może Cross ? dodam od siebie zapytanie odnośnie tego roweru http://www.velo.pl/rowery/?id=736 czy mógłby ktoś wypowiedzieć się odnośnie osprzętu, autorowi tematu jak i mnie mogłoby to pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Z tych dwóch Scott bez dwóch zdań. Anthem chyba będzie zbyt zawodniczy, choć osprzętowo nie ma czego porównywać. Tyle tylko, że każdemu z wymienionych rowerów daleko do Enduro. @Slawomir90 4k zł to nie najrozsądniejsza kwota, a najniższa, w której można już kupić sensownego fulla. Zaś co do podlinkowanego Authora - słabiutko. Szukaj np. http://unibike.pl/zethosgts.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 A jaka byłaby najrozsądniejsza kwota na hardaila ? np ten Unbike ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Zależy od osprzętu, za 3 koła bedziesz mieć rozsądny rower.Przy tym unibike jest podana cena. mi się on osobiście nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.