Skocz do zawartości

[Wybór roweru]Kupno roweru

qrczakzul

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym tu od siebie dodał zapytanie. Jaka jest najrozsądniejsza cena jaką należałoby przeznaczyć na fulla żeby pośmigał możliwie jak najdłużej ? Dodam że przy niedługich wyjazdach, w większości na szosie, po łatwych terenach i w dodatku mało intensywnie. Słyszałem opinie że 6tys, a słyszałem też że 3-4,5tys

A ja zadam standardowe pytanie hehe: czy "przy niedługich wyjazdach, w większości na szosie, po łatwych terenach i w dodatku mało intensywnie" na pewno full

będzie optymalnym wyborem?

Za kwotę, którą dysponujesz można kupić HT na super osprzęcie, a do wymienionych zastosowań wystarczy aż nadto.

moje wyjazdy nie są krótkie i nieintensywne, a co do dróg mógłbym się z tobą zgodzić jakbym nie mieszkał gdzie mieszkam. najpierw myślałem o kolazowce ale dziury i nierówności występujące w mojej okolicy zniszczylyby obręcze i mój układ kostny ;/ sam jeżdżę na xc i jest tragicznie więc zmiana na enduro jest praktycznie nieodwolana

Z tych dwóch Scott bez dwóch zdań. Anthem chyba będzie zbyt zawodniczy, choć osprzętowo nie ma czego porównywać. Tyle tylko, że każdemu z wymienionych rowerów daleko do Enduro.

@Slawomir90 4k zł to nie najrozsądniejsza kwota, a najniższa, w której można już kupić sensownego fulla. Zaś co do podlinkowanego Authora - słabiutko. Szukaj np. http://unibike.pl/zethosgts.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...