zielony3 Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Cześć chłopaki i dziewuchy, otóż udało mi się ułamać tego czerwonego wariata w epiconie sf11, więc mam pytanie, gdzie można kupic takie coś? Na początku pomyślałem, że go wyjmę z jakiegoś roweru w sklepie, ale pózniej poszedłem po rozum do głowy, i doszedłem do wniosku, że nie będe tracił energi na szukanie odpowiedniego sklepu, tylko napisze tutaj, pozdrawiam;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Proszę http://www.sklep.eurobike.pl/index.php/produkt/pokretlo-regulacji-tlumienia-sr-suntour Wystarczy wejść na stronę dystrybutora w Polsce. Polecam użyć szukajki, ponieważ w listopadzie były już 3 takie pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Inbusem nareguluj tłumienie i zatkaj dziurę czymś. Ja w pierwszy dzień zgubiłem pokrętło i na pewno nie będę kupował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony3 Napisano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Ło maatko, trzydzieści pare zyla, trza będzie jakąś sztukaterie zaimprowizować, no nic dzieki za info i rady, cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.