BbartekK Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 zgucior jest z płaskich okolic więc nie powinno być problemu nawet przy okazjonalnych wypadach w konkretniejszy teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 zgucior jest z płaskich okolic więc nie powinno być problemu nawet przy okazjonalnych wypadach w konkretniejszy teren karbonowe kółka odpadają, za dużo kasy taki "gadżet" kosztuje. Z resztą nie zalezy mi tak bardzo na wadze jak na wytrzymałości i sztywności w drugiej kolejności. nie ukrywam ze eastony pdobają mi się wizualnie, bo ja taki esteta jestem Pod uwagę brałem też DT Swiss ale wybór mają tak duży że nie mam pojęcia na co się zdecydować :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 miałem na myśli Cresty w tej cenie, to mógłbyś pomyśleć ewentualnie o chińskich carbonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi