dymcio111 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Cześć Tak wszedłem sobie po dłuższym czasie od moich zakupów na stronę sklepu i widzę, że sporo ciuchów przecenionych. Jakby ktoś chciał skorzystać to proszę: http://www.mikesport.pl/przeceny?p=1 Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
mklos1 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Obniżki nie powalają na kolana, chyba że ktoś kupuje hurtem... Zbliżyły się do cen na Allegro. Przykład. Ochraniacze Rogelli 2 PLN taniej niż większość ofert... Wow! Straciłem całe 2 PLN. Nienawidzę się za to
Pedziwiatr Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Jak sobie porównałem ceny kilkunastu sklepów to taniej mają w sporto.com.pl i w ctbike.com.pl.
Mod Team michuuu Napisano 19 Listopada 2012 Mod Team Napisano 19 Listopada 2012 Nie jestem handlowcem z mikesport ani nie mam udziału w sprzedaży ani nie mieszkam w okolicy i moja rodzina też, tyle co by nie być posądzonym. W którym asortymencie sporto.com jest tańszy bo nie widzę. Asortymentowo zdecydowanie wygrywa mike przy różnicach cenowych raczej pomijalnych. A hasło promocja wciąż jest magnesem dla wielu. Towar w cenie normalnej czyli porównywalnej do konkurencji z dopiskiem promocja ma lepszą sprzedaż i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.