Mod Team Maniak Napisano 16 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Hej, nie wiem w czym jest problem ale wyszukiwarka po wpisaniu krótkich haseł jak "kmc", "kmc x10", "slx", "xt" , "xt czy slx" pokazuje brak wyników. Mam zaznaczoną opcję szukania na całym forum, w tytułach i w zawartości a wyników nadal brak. Nie rozumiem co robię źle? Czy wyszukiwarka nie "obsługuje" tak krótkich zapytań? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 18 Listopada 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Raczej to ostatnie. To nie jest google, nie mamy tak wydajnego serwera, żeby przekopywać się przez setki tysięcy postów w poszukiwaniu dwóch, trzech literek. Jest to wbrew pozorom bardzo dużo. A teoretycznie wpisując tak krótkie frazy nie wyszukujesz nic konkretnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 18 Listopada 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Rozumiem ale zdziwiłem się że przy tak obszernym zupełnie wyszukiwaniu nic nie wyskakuje, natomiast objawiło mi się to przy przeszukiwaniu jednego działu z opcją szukaj tylko w tytułach postów, więc możliwych wyników powinno być sporo mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 19 Listopada 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 No niestety. Na razie nie mamy zainstalowanego sphinx'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.