BONUS Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 Czy ktos już testował tę lampkę? Wygląda nieźle i zastanawiam się nad zakupem: http://www.cateye.com/en/products/viewProd...Id=7&subCatId=2
pomaran Napisano 11 Sierpnia 2006 Napisano 11 Sierpnia 2006 Hej! ja wlasnie ja zakupilem, ale jeszcze czekam a przyjdzie. powinna byc jutro wiec jak tylko ja zamontuje to chetnie podziele sie pierwszymi wrazeniami P.S. Design ma swietny!
saucio Napisano 18 Sierpnia 2006 Napisano 18 Sierpnia 2006 Super lampa, świeci elegancko wszystko wydać. Światło taje stosunkowo rozproszone, dzięki temu osiągamy lepsze oświetlenie pobocza Funkcja migania ponoć strasznie rzuca się w oczy i trudno żeby jakiś kierowca nie zauważył
MaciekBora Napisano 18 Sierpnia 2006 Napisano 18 Sierpnia 2006 Ja mam 3 diodowego Cateye i daje radę, podejrzewam, że 5 tak samo i lepiej
rekin5551 Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 Ja mam 3diodowwego cateya a kumpel ma tego i moj daje tak samo jak jego wiec nie widze sensu kupowac 5ke... z ta zaleta ze 3 dluzej wytrzyma na jednym komplecie bateri Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.