dziobolek Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Jak w temacie - poszukuję danych tej piasty do obliczenia długości szprych. Nigdzie nie mogę znaleźć pełnych danych tej piasty, no a problem w tym, że nie mam jeszcze tej piasty fizycznie. Mam zamiar kupić ją on-line i w tym samym sklepie kupić również szprychy. Chciałbym to załatwić za jedną przesyłką by nie płacić za następną. Piasta przód SHIMANO Deore LX HB-T660 32 otwory pod V-brake. Rozstaw otworów - 38mm - tyle znalazłem. Potrzebuję jeszcze dane o odległości kołnierzy od nakrętek kontrujących lub od środka osi czyli wartości A i B lub WL i WR. Inne modele LX (HB-M563, HB-M564, HB-M570) mają te wartości 2x35,8mm (WL i WR). Czy można założyć, że HB-T660 może mieć te same??? Będę wdzięczny za pomoc
dziobolek Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 Piasta dotarła, więc podaję wymiary dla potomnych Rozstaw otworów - 38mm OLD - 100mm A - 14,2mm B - 14,2mm WL - 34,25mm WR - 34,25mm
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.