krakeno3 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Witam, \Jesli zly dzial/niepowinienem zakladac nowego topicu to prosze o stosowne przesuniecie.\ Potrzebuje w/w rower i znalazlem taka oto oferte: opis sprzedajacego: co do samego srzetu to tak jak pisałem jest to single speed zrobiony z batavusa champion. rama 58-59cm mieżąc śr-śr, lakier biała perła z niebieskimi akcentami w b. dobrym stanie,prezentuje sie świetnie, posiada haki GIPIEMME ponoc bardzo dobre Kierownica aluminiowa SR sakae custom road champion Hamulce WEINMANN klocki w bdb. stanie Klamki Tektro nowe piasty MAILLARD złozyskami maszynowymi oponki Vittoria Zefir 700x22C korba aluminiowa - aero coronado xl mostek sztyca alu oryginalne pancerze niebieskie zółte siodełko+czeka na założenie żółta włoska owijka ambrosio - fajnie to razem wyglada tylna piasta ma całą kasetę ponieważ nikt totalnie nikt we wrocławiu nie ma klucza potrzebnego zeby ja zdjąć, sam też długo z nia walczylem i wkoncu sie poddałem, szkoda piasty. zreszta zawsze mozna to podpiąć jako plus - mozna niewielkim nakladem zmienic sobie przelozenie na inne, btw zebatka z przodu 44z w dobrym stanie dość Zdjecia do wgladu pod tym linkiem: Batavus - Imgur Cena to ~750zl(pamietajcie, aby uwzglednic robocizne osoby, a nie tylko czesci), co o tym myslicie? Warto? Pytam dlatego, poniewaz o ile jestem milosnikiem JAZDY na rowerze, to juz sam sprzet tak bardzo mnie nie interesuje. Pozdrawiam
Varg Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 tu robocizna nawet nie została wszczęta. bediesz jezdził z taką kasetą ? www.facebook.com/varsoviefixe <- może coś Ci ogarniem
lajtspid Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Cena to ~750zl Jak dla mnie ten rower nie jest wart więcej niż 300-350 zł.
piotreeek Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 nikt nie posiada klucza do kasety, dobre!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.