Skocz do zawartości

[Zakup SS] Czy wart ceny?

krakeno3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

\Jesli zly dzial/niepowinienem zakladac nowego topicu to prosze o stosowne przesuniecie.\

Potrzebuje w/w rower i znalazlem taka oto oferte:

opis sprzedajacego:

co do samego srzetu to tak jak pisałem jest to single speed zrobiony z batavusa champion.

rama 58-59cm mieżąc śr-śr, lakier biała perła z niebieskimi akcentami w b. dobrym stanie,prezentuje sie świetnie, posiada haki GIPIEMME ponoc bardzo dobre

Kierownica aluminiowa SR sakae custom road champion

Hamulce WEINMANN klocki w bdb. stanie

Klamki Tektro nowe

piasty MAILLARD złozyskami maszynowymi

oponki Vittoria Zefir 700x22C

korba aluminiowa - aero coronado xl

mostek sztyca alu

oryginalne pancerze niebieskie

zółte siodełko+czeka na założenie żółta włoska owijka ambrosio - fajnie to razem wyglada

tylna piasta ma całą kasetę ponieważ nikt totalnie nikt we wrocławiu nie ma klucza potrzebnego zeby ja zdjąć, sam też długo z nia walczylem i wkoncu sie poddałem, szkoda piasty. zreszta zawsze mozna to podpiąć jako plus - mozna niewielkim nakladem zmienic sobie przelozenie na inne, btw zebatka z przodu 44z w dobrym stanie dość

Zdjecia do wgladu pod tym linkiem: Batavus - Imgur

Cena to ~750zl(pamietajcie, aby uwzglednic robocizne osoby, a nie tylko czesci), co o tym myslicie? Warto?

Pytam dlatego, poniewaz o ile jestem milosnikiem JAZDY na rowerze, to juz sam sprzet tak bardzo mnie nie interesuje.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...