grzesiowu Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nazwa: Accent El Niño (2012) Data dodania: 14 listopad 2012 - 13:29 Zimorodek ... a potem się zobaczy Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jedyna słuszna kolorystyka ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Rama kolorystycznie bardzo udana :] A tak przy okazji to zainspirowały mnie 2 rowery w sieci (jeden z nich to Twój) - pierwotnie miałem kupić El Norte białe i białe mosso pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 El Nino jest zdecydowanie lepszym wyborem od El Norte, bo nawet ja - niedzielny rowerzysta, odczułem jej zauważalnie większą sztywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
grzesiowu
Nazwa: Accent El Niño (2012)
Data dodania: 14 listopad 2012 - 13:29
Zimorodek ... a potem się zobaczy
Zobacz rower
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.