kermittt Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam Poszukuje rekawiczek do roweru (mam sign ds) i zamierzam kupic je zaraz po swietach (naplyw gotowki jak wiadomo ). Zdecydowalem ze chce rekawiczki fox'a bo jakos lubie ta firme. W 80% jezdze w streecie, poniewaz nie mam nawet innej mozliwosci. Prosze wiec o doradzenie mi jakie rekawiczki nadawaly by sie dla mnie ze strony http://www.gofox.pl/ . Sam nie wiem czy maja byc to dlugie palce czy moze 3/4. Zastanawiam sie nad wersja 2006 dirtpaw'ow ktore sa w dziale motocross. Czekam wiec na wasze propozycje z uzasadnieniem i porade czy dlugie palce nie beda "za dlugie" w czasie wakacji. pozdro kermittt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jesli chcesz taniej to bierz Dirtpawy na 2006r. mam na 2005 i polecam (opis jest gdzies na forum) jak nie to Static a jak nie to Pawtector...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermittt Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 No tak ale zalezy mi glownie na wentylacji wiec zastanawiam sie czy Static albo Pawtector beda w tym lepsze od Dirtpawow 06. Bo przyznam sie ze te Static bardzo mi sie podobaja i myslalem nad nimi sporo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.