Szubert Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Witam Mam zamiar zakupić nowego górala na 29" kołach. Przebierając w ofertach i szukając w najbliższych sklepach, największą uwagę przykół przykuł POISON LITHIUM TEAM 29" 2012 SRAM. Czy ktoś z Was miał styczność z Poisonami? Mam na myśli posiadanie, bądź jazdę na nich, nie zasłuchane, że kolega kolegi. Wiem, że nie ma dystrybutora w Polsce, więc pozostaje tylko ten jedyny sklep... Dla tych co kupowali, czy korzystaliście z wymiany jakiś części np. upgreat upgrade hamulców? Edytowane 13 Listopada 2012 przez durnykot Ortografia. Pisownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karmi7 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Czy ktoś z Was miał styczność z Poisonami? Mam na myśli posiadanie, bądź jazdę na nich, nie zasłuchane, że kolega kolegi. ja miałem kiedyś fulla od Piosona. Rama ładnie pospawana, fajnie się prowadził, wszystko cacy, tylko zawieszenie posiadało tuleje zamiast łożysk w jednym zawiasie. Jak się nie miało znajomego tokarza , to byłą bieda. Ale HTki Poisona były niezłe, dwóch znajomych je ma, startowali na nich u Golonki i nic złego się nie działo. Piszę o rowerach na kołach 26" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi